Cem Celil Lale/HaberAydın

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Karpuzlu’da yapılan 6 bin 500 metre kare alan üzerine kurulu yüzme havuzu tesisleri yoğun ilgi görüyor. Sıcaktan bunalan Karpuzlulular tesislere giderek hem yüzüyor hem de serinliyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yapılan tesislere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Geçtiğimiz yıl 1 milyon TL yatırım bedeliyle vatandaşların hizmetine sunulan yüzme havuzu tesislerine vatandaşlar akın ediyor. Okulların tatil olmasıyla beraber Karpuzlu Yüzme Havuzu Sosyal Tesisi’ne koşan gençler hem yüzüyor hem de çeşitli spor etkinlikleri yapıyor. Havuza girenlerin can güvenliğinin de unutulmadığı tesislerde tüm gün boyunca cankurtaranlar hizmet veriyor.

Aydın’ın denize uzak ilçelerinden biri olan Karpuzlu’da yüzme havuzu tesislerinin olmasından dolayı mutlu olduklarını belirten vatandaşlar, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız yaz aylarında denize veya havuza gitmek istiyorlardı. Sağolsun Topuklu Efe’nin sayesinde böyle bir tesisimiz oldu. Her yönüyle güvenlikli bir yer. Çocuklarımız tesislere gidince gözümüz arkada kalmıyor” ifadelerini kullandı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 milyon TL bedelle yapılan Karpuzlu Yüzme Havuzu Sosyal Tesisi’nde 1.20, 1.50 ve 2.20 cm derinliğe sahip yüzme havuzu ve kafeterya bulunuyor.