Cem Celil Lale/HaberAydın

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde görev yapan Uzman Doktor Ömer Kukul’un sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşım tepki topladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik çirkin sözler kullanan doktorun gelen tepkiler üzerine paylaşımını kaldırmak yerine tekrar ettiği görüldü.

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde uzman doktor olarak görev yapan Ömer Kukul’un sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım tepki topladı. İYİ Parti Kuşadası İlçe Sekreteri Volkan Kıroğlu’nun kişisel sosyal medya hesabından yaptığı, Mustafa Kemal Atatürk ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bulunduğu fotoğrafın altına yorum yapan Uzman Doktor Ömer Kukul, “Bu karıdan bir halt olmaz” ifadelerini paylaştı.

Sosyal medyada tepkilere neden olan ifadelerin altına çok sayıda eleştiri yorumu yapıldı. Vatandaşların “Okumak cehaleti alır, eşşeklik baki kalır. Doktor terbiyene yakışır şekilde konuş. Sizin eşinize de biri kalksa o kelimeyi kullansa ne yapardınız?” gibi yorumlarına yanıt veren Uzman Doktor Ömer Kukul bu kez yaptığı yorumu tekrarlayarak “Üzülmeyin bu karıdan bir halt olur” ifadelerini paylaştı.

Sosyal medya üzerinden yapılan yorumlara dikkat edilmesi gerektiğini belirten vatandaşlar, “İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hem Cumhurbaşkanı adayı hem de bir partinin genel başkanı. Herşeyden önce bir kadın. Doktorun yaptığı yorumları yakıştıramadık. Doktorluk gibi saygın bir mesleği olan kişinin daha dikkatli olması ve kadınlara saygı göstermesi gerekir” şekline konuştu.