7 yaşından itibaren ortadoğuda birçok alimden dersler alan Aydınlı Mehmet Hoca’nın şimdiye kadar kullandığı HAVAS ilmini fitoterapi ve bioenerjiyle harmanlaması ortaya çarpıcı sonuçlar çıkartıyor. Tıbbın yetersiz kaldığı noktada vatandaşlardan gelen taleplere yanıt veren Aydınlı Mehmet Hoca’nın tedavi yöntemlerinin arasında oldukça ilginç olanlar var. Parapsikoloji alanında uzman olan Mehmet Pala, “Dünya ayet üzerine kurulmuştur” diyerek maneviyatın önemine işaret ediyor.

Gaziantep’te yaşanan olayı aydınlattı

Aydınlı Mehmet Hoca ve ekibinin ilgilendiği işlerin arasında ulusal ve dünya basınında yer alan Gaziantepli ailenin korkunç hikayesi yer alıyor. Bilindiği gibi Gaziantep’te yaşayan ailenin evlerinde son 3 ayda tam 65 kez yangın çıktı. Evin mutfağı, yatak odası ve koridorunda meydana gelen yangınlar, ailenin son anda fark etmesiyle büyümeden söndürüldü. İlk olarak çocuklarından şüphelenen aile, çocuğun misafir olarak gittiği evde çantasında bulunan eşyalarının yanması üzerine yetkililerden yardım istedi.

Konuyla ilgili ilerleyen günlerde arkadaşlarının tavsiyesiyle Aydınlı Mehmet Hoca’ya ulaşan aile, Pala’nın çok sayıda hastası olduğunu öğrendi. Aileyle görüşen Aydınlı Mehmet Hoca olayın çok farklı oldunu söyleyerek doğrudan Gaziantep’e hareket etmişti. Haneye büyü yapıldığını ifade eden Aydınlı Mehmet Hoca, yaptığı 21 günlük çalışma sonrası yangınların tamamen kesilmesini sağladı. Büyüye bağlı ifrit musallatının antik çağa dayanan geçmişi olduğu öğrenildi. Tüm dünya tarafından kabul edilen konular olan parapsikoloji, metafizik gibi olaylar konusunda 7 yaşından itibaren Suriye ve birçok Ortadoğu ülkesinde eğitim alan Aydınlı Mehmet Hoca’nın Gaziantep’te yaşadığı olayla ilgili müftülüğe bilgi vereceği bilgisine ulaşıldı.

Benzer olay Siirt’te yaşanmıştı

Gaziantep’te Aydınlı Mehmet Hoca tarafından aydınlatılan olayın bir benzeri Siirt’te yaşanmıştı. Siirt'in Evren Mahallesi'nde oturan Toprak ailesinin evinde çıkan 300'e yakın yangın ülke gündemine oturmuştu. O dönemde ülke gündemine oturan konuyla ilgili Siirt Müftülüğü bu yangınları cinlerin çıkarabileceğini söylemişti.Siirt ÜniversitesiRektörü olayın çok boyutlu araştırılması gerektiğini söylemişti. Erciyes Üniversitesi Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Prof.Dr. Temel Yeşilyurt, “Ortada son derece esrarengiz bir olay var.Valilik de bu işin içinden çıkamadığını söylüyor. Olay çok yönlü araştırmalı” şeklinde konuşmuştu.

Alternatif tedaviye akın ediyorlar

Aydınlı Mehmet Hoca’nın çözüm merkezleri ziyaretçi akınına uğruyor. İlk olarak rahatsızlıkların belirlenmesi için uzman bir ekip görevlendiriliyor. Aydınlı Mehmet Hoca’nın ilk şartı hastanın doktora gitmiş olması. Bu yüzden asistanları tarafından hastanın doktora gidip gitmediği netleştiriliyor.

Kanser, felç, MS gibi çok sayıda hastalığı olan vatandaşın Aydınlı Mehmet Hoca tarafından uygulanan alternatif tedavi yöntemleriyle sağlıklarına kavuştukları bilgisine ulaşıldı. Fitoterapi ve Havas ilmiyle hastalarıyla ilgilenen Aydınlı Mehmet Hoca, 5.evre kanser teşhisi konulan Selime Demir’in iyileşmesini sağlamıştı.

Bütün hizmetleri yasal

Öte yandan piyasada yer alan çok sayıda spirituel ve alternatif tedavi yöntemleriyle ilgilenen şahısların olmasına karşın Aydınlı Mehmet Hoca resmi olarak devlete vergisini veriyor. Aynı zamanda tüm yasal belgelerede sahip olan Mehmet Pala’nın yanında sigortalı olarak çalışan asistanları var.

Manevi taleplerde büyük artış

Aydınlı Mehmet Hoca’nın Denizli, Aydın ve Bodrum’da bulunan merkezlerine gelen vatandaşların büyük bir bölümü kendilerine büyü yapılmış olabileceğinden şüphelenerek bakım yaptırıyor. Manevi olarak sıkıntı yaşayan, depresyon, nasip açma, aşk, evlilik gibi birçok konularda çözüm merkezlerine akın eden vatandaşlar Aydınlı Mehmet Hoca’nın verdiği hizmetlerden memnun.

Büyü bozuyor, alkol bıraktırıyor, küsleri barıştırıyor

Aydınlı Mehmet Hoca’nın kendisine ulaşan herkesle tek tek ilgilendiği öğrenildi. Kendisinin yanında çalışan asistanı, “Hocamız genci yaşlısı zengini fakiri kimseyi ayırt etmeden ilgilenmeye çalışıyor. Evlenmek isteyen, küs olup barışmak isteyen hatta aşık olan ama kavuşamayanlar bile hocamıza geliyor ve sonunda güler yüzle ayrılıyorlar. Bizim merkezlerimizde yazdığı gibi ‘Siz görmüyorsunuz diye bu alem yok değildir’. Bu söz bizim için çok önemli. Başka alem var ve bu alemle iletişim halinde olabilen az sayıda insandan bir tanesiyle beraber çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.