Uyguladığı alternatif tedavi yöntemleri, paranormal olaylardaki çözümlemeleri, büyü bozma gibi konularda yaptığı başarılı çalışmalarla tüm dünya tarafından tanınan Aydınlı Mehmet Hoca Bozdoğan’da bulunan tedavi merkezinde büyük yoğunluk yaşanıyor.

Alternatif tedavi yöntemlerini denemek isteyen ve büyü mağduru birçok ailenin kapısında adeta nöbet tuttuğu hocadan randevu almak neredeyse imkansız. Türkiye ve dünyanın dört bir yanından akın akın ziyaretçilerin geldiği Bozdoğan ilçesine alternatif tedavi yöntemlerini denemek isteyen kişilere yönelik sağlık gezileri düzenleniyor. Türkiye’nin dört bir yanından kaldırılan otobüslerle kafile halinde Aydın’ın Bozdoğan ilçesine gelen vatandaşlar Aydınlı Mehmet Hoca’dan randevu alabilmek için günlerce bekliyor.

Aydınlı Mehmet Hoca’nın tedavi merkezinin önünde iki gündür beklediğini söyleyen Esma Yücel isimli vatandaş, “Bartın’dan bir grupla buraya geldik. Hocamızın methini her yerde duyuyoruz. Bizde kendisiyle görüşmek ve manevi anlamda destek almak için buradayız. İnşallah yoğunluk biter biz de kendisiyle görüşebiliriz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan sıra bekleyen vatandaşlar tarafından ilginç olaylar basın mensuplarına anlatılıyor. Aydınlı Mehmet Hoca’nın yanına randevusuz acil bir hasta alındığını belirten Ayşe Aygül ise, “Genç bir kız getirdiler. Babası kendi koluna zincirle bağlamıştı. Öyle kötü durumdaydı ki kendisine zarar vermemesi için anne babası büyük gayret gösteriyordu. Acil olduğu için apar topar hocanın yanına götürdüler. 2 saat sonra çıktığında hiçbir şeyi yoktu. Gözlerimize inanamadık. Burası büyüleyici bir yer, inanılmaz bir atmosfer” şeklinde konuştu.