Olay, dün saat 22.00 sıralarındaTuzla Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı'ndameydana geldi. İddiaya göre, şehirlerarası otobüs firmasında şoför olarak çalışan Harun Eryılmaz, birlikte yaşadığı Reyhan Gül Ç. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Eryılmaz, Reyhan Gül Ç.'yi darp etti. Bu sırada eve Reyhan Gül Ç.'nin kardeşi D.Ç. geldi. Ablasının yüzündeki darp izlerini gören D.Ç., mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Eryılmaz'a saldırdı.

D.Ç., evden koşarak çıkan Eryılmaz'ı sokak girişinde yakaladı. Eryılmaz göğsüne aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere düşerken, D.Ç. koşarak kaçtı.Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri Eryılmaz'ı ambulansla çevredeki özel bir hastaneye kaldırdı. Eryılmaz, burada yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Darp edilen Reyhan Gül Ç. de ambulansla çevredeki başka bir özel hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

POLİS TARAFINDAN YAKALANDI

Olay yerinden kaçan D.Ç. isepolis tarafındanyakalanarak gözaltına alındı. D.Ç. olayda kullandığı bıçağı da polis ekiplerine teslim etti.FethiyeDevlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Fethiye Polis Merkezi'ne götürülen D.Ç.'nin, ablasıyla birlikte yaşayan Eryılmaz'ın şoförlüğünü yaptığı otobüslerde muavin olarak çalıştığı belirtildi.Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.