Cem Celil Lale/HaberAydın - 24 Kasım tarihinde katıldığı bir televizyon programında seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Aydın’la ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı. İttifak görüşmeleriyle ilgili konuşan Dağ, “Şimdi Nazilli'de Milliyetçi Hareket Partili bir Belediye Başkanı vardı. Geçen seçimi kazandı. Bu seçimde Nazilli'de Milliyetçi Hareket Partisi aynı kişiyi aday göstermeyecek diye biliyorum. Bizim tabanımız orada beklenti içerisinde” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Pehlivan ‘Kimseye yem etmeyiz’ demişti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın açıklamaları akıllara MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan’ın yaptığı açıklamaları getirdi. Bilindiği gibi Alıcık’ın Genel Merkez ile hiçbir sorununun olmadığını söyleyen Burak Pehlivan, “Zor kazandığımız belediyeyi kimseye yem etmeyiz" demişti.

Yeniden aday adayı olduğunu duyuran ve seçim çalışmalarını sürdüren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın yaşanan gelişmeler ile ilgili nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.