Cem Celil Lale/HaberAydın - Aydın’da yaşayan gazeteci Hasan Kadife, sosyal medya hesabından çok sert bir paylaşım yaptı. ‘Özlem Çerçioğlu’na buradan açık çağrımdır’ başlığıyla bir paylaşım yapan Kadife, Başkan Çerçioğlu’na kurulmaya çalışılan kumpas girişimini anlattı. Çerçioğlu’na seslenen Kadife, “Lütfen Sayın Başkan Hanım. Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulun ve sana, ekibine nasıl, kimler tarafından nasıl pusu kurulduğunu, kimlerin senden ne kadar ve niçin avanta istediklerini, sen vermeyince sana nasıl iftira attıklarını ben tek tek, kalem kalem anlatacağım. Aydın kamuoyuda tüm gerçekleri öğrensin” ifadelerini paylaştı.

“Özlem Çerçioğlu’ndan 100 bin Euro istediğini ispatlarım”

Aydın gündeminde şok etkisi yaratan paylaşımdan sonra yeni bir açıklama daha yapan Hasan Kadife, “Susmak için Özlem Çerçioğlu’ndan 100 bin Euro isteyen Aydın’ın meşhur sözde Özlem Hanım muhalifi, gereğini kendim yapmak için kim olduğunu yazmak istemediğim adı bende olan bir adamın sahte hesabından benim hakkımda Özlem Çerçioğlu’ndan 100 bin lira aldığımı yazdırmış. Ben senin Özlem Çerçioğlu’ndan 100 bin Euro istediğini ispatlarım. Kanıtsız hiçbir şey yazmam. Zaten direkt de bana söyledin bunu ama sende benim Özlem Çerçioğlu’ndan 100 bin lira aldığımı bırak istediğimi ispatlamazsan yakınlarına küfür etmeyeceğim ama yatalak olursun sürünürsün inşallah. Hadi şimdi sende bana söyle. Bak ben ispatlıyor muyum yoksa ispatlamıyor muyum ve cümle aleme seni rezil ediyor muyum, etmiyor muyum” ifadelerini paylaştı.

Vatandaşlardan çok sert tepki

Gazeteci Hasan Kadife’nin paylaşımının altına yorum yapan vatandaşlar çok sert sözler kullandı. Çerçioğlu’ndan 100 bin Euro isteyen şahsa büyük tepki gösteren Aydınlılar, “Böyle karaktersizlik olur mu? Bunun adı şerefsizlik. Böyle insanları Aydın’da görmek istemiyoruz. Karakteri beş para etmez zavallılar. Haysiyetsiz” gibi çok sayıda yorum yaptı.