Kahve Zincirleri Franchise Fırsatlarından Cezve Kahve

Yılların tecrübesi ile bilgi birikimini katarak bir marka haline gelmiş Cezve kahve firmasının franchise fırsatları sunmaktadır. Franchise veren kahve zincirleri arasında lider bir kuruluş olarak ilk adımlarını İstanbul Ümraniye başlatmıştır.

Profesyonel olarak yatırımcılara birçok farklı seçenek ile birlikte franchise sözleşmeleri sağlamaktadır. Yeni yatırımcılara fırsat sağlayan firma, lezzetli kahve çeşitleri ile hizmet vermektedir.

Kahve müdavimlerinin ve yatırımlarını kahve üzerine yapmak isteyen kişilerin destekçisi olarak Cezve kahve firmasının belirlemiş olduğu franchise şartları vardır. Türk kahveye kültürünün geleneksel temsilcilerinden biri olan cezve kahve firması lezzette olarak birçok farklı kahve çeşidini de menülerinde barındırmaktadır.

Şube ve merkez adresinde bulunan tüm menülerde aynı ürünler bulunduğu için bu noktada müşterilere profesyonel olarak aynı tatlar üzerinden hizmet verilmektedir.

Cezve kahve firmasının geleceğe yönelik olarak profesyonel hizmetlerini devam ettirdiği markasının franchising olarak sunmuş olduğu hizmetide bulunmaktadır. Bu franchising yöntemi ile birlikte yeni yatırımcılara fırsat eşitliği sağlanmaktadır.

Cezve kahve firmasının yılların bilgi birikimi ve kaliteli lezzetleri bir arada bulunduran kahve menülerini listelerde bulabilirsiniz. Listelerde bulabileceğiniz tüm yiyecek ve içecek kategorisindeki gıdalar merkez şube adresinden yola çıkmaktadır.

Kahve franchising ile markanın bayiliğini satın alarak işinizi büyütme imkanı ya da farklı sektörde ilerlemek için başvurular yapabilirsiniz. Müşteri memnuniyetini gözeten bir firma olarak bu franchising başvurularında firmanın, adaylardan temel beklentisi de memnuniyet odaklı olmalarıdır.

Aynı Lezzette Kahve Franchise Veren Firmalar

Cezve kahve firmasının aynı lezzeti sunmuş olduğu kahveleri kahve franchise veren firmalar arasında tercih edebilirsiniz. Firmanın yeni yatırımcılara özel olarak belirlemiş olduğu fırsatları değerlendirerek sizde işinizi bu alanda geliştirebilirsiniz.

Kaliteli olarak Türk kahve sektöründe öncü olmak ve dünyaya açılan bir kapı hedefinde olan firmanın hizmetleri hakkında detaylı olarak web sitesinden bilgilendirme talep edebilirsiniz.

Kalabalık Caddelerde Kahve Standı

Cezve kahve firmasının ürünlerinin satışının yapılabildiği kahve standı olarak da konsepti bulunmaktadır. Stand konsepti, lokasyon bakımından kalabalık caddelerde ve insanların sürekli gitmiş olduğu yerlerde bulunuyor olması önemli bir konu olmaktadır. Türkiye'nin her ilinin ilçesine uygun konumlandırma yapılabilir.

İlçe ya da semtteki güncel nüfus sayısının 100 binin üzerinde olması aranacak ilk kriter arasında bulunabilmektedir. Stand alanları oldukça küçük bir alana sahip olduğu için bu noktadaki lokasyonlarda satış işlemleri ve müşterilerin kahve alma süreci self servis olarak yapılmaktadır. Bu konu hakkında ve franchising işlemlerinin detayı hakkında bilgi almak için firmanın resmi internet sayfasından gerekli bilgileri okuyabilirsiniz.

https://cezvekahve.com.tr/franchise/ üzerinden franchise ile ilgili bilgileri alabilirsiniz. Markanın isim bedeli, alan ücretlendirmesi gibi konularda bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz. Stand alanlarında verilen hizmette menü listelerinde yer alan tüm gıdalar lezzetli ve taze olarak hazır bulunmaktadır.