HABERMERKEZİ/HaberAydın

CHPGenel BaşkanıKemal Kılıçdaroğlu, Maltepe'deki Adalet Mitingi'nde konuştu. "Adalet, adalet, adalet" sözleri ile konuşmasına başlayan Kılıçdaroğlu, 10 maddelik "Adalet Çağrısı" metnini okudu. Kılıçdaroğlu, "Bu çağrıdaki tüm taleplerimiz karşılanıncaya kadar durmayacağız. Bu yürüyüş artık başladı. Korku duvarlarını yıkacağız. Adalet yürüyüşümüzün bu son günü yeni bir adımdır" dedi.

Çerçioğlu mitinge katıldı

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Adalet Yürüyüşü’nde destek veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İstanbul Maltepe’de milyonların katılımıyla yapılan Adalet Mitingi’ne katıldı. Başkan Çerçioğlu’na mitinge katılan vatandaşların yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti.

Genel Başkan Yardımcılarıyla sohbet etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun alana gelmesini beklerken CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve bir diğer Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran’ın Başkan Çerçioğlu’yla uzun uzun sohbet ettiği görüldü.