SÖKE GÜLLÜBAHÇE’YE KANALİZASYON MÜJDESİ

Geçmişte belde olmasına rağmen beklediği hizmeti alamamış Güllübahçe Mahallesi Başkan Çerçioğlu’nun talimatıyla kanalizasyon altyapısına kavuşuyor. ASKİ tarafından vakit kaybetmeden gerekli etüt ve keşif faaliyetleri gerçekleştirilerek, mahallenin kanalizasyon altyapısı için projelendirme çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar kısa zamanda başlayacak olup yasal prosedürlerin tamamlanması bekleniyor.

BİR MÜJDE DE ÇİNE AKÇAOVA’YA

Bir diğer kanalizasyon müjdesi ise Çine ilçesinin Akçaova Mahallesi için geldi. İlçenin geçmişte belde olan büyük mahallelerinden Akçaova, Çerçioğlu’nun talimatıyla kanalizasyon altyapısına sahip olacak. 31 kilometre hat yapımını içeren proje hayata geçtiğinde Akçaova uzunca yıllar sorunsuz ve sağlıklı bir alt yapıya sahip olacak.

SESLERİNİ ÇERÇİOĞLU DUYDU

Geçmişte belde statüsünde olan ancak altyapı başta olmak üzere birçok hizmetten mahrum kalmış Güllübahçe ve Akçaova mahallelerinde yaşanan mağduriyete ve halkın talebine, Başkan Çerçioğlu kayıtsız kalmadı. Kanalizasyon müjdesini alan vatandaşlar, duruma olan memnuniyetlerini dile getirerek; kendilerini duyduğu ve isteklerini yerine getirdiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.