Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili aday adayı Rafet Göbekli, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ediyor. İlk olarak partinin ileri gelen isimleriyle bir araya gelen genç aday seçim çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme yaptı.

Aydın’ın Söke ilçesinde yaşayan ve aday adaylık başvurusuyla Türkiye’nin gündemine oturan genç iş adamı Rafet Göbekli seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın 5. Kadın Kolları Olağan Kongresi’ne katılan Göbekli, Efeler ilçesinde bulunan kongrenin yapıldığı İl Kültür Merkezi’nde partinin ileri gelen isimleriyle buluştu. Gençlerin ve kadınlarında yoğun ilgi gösterdiği genç aday çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

AK Parti bir önceki dönem İl Başkanı Ahmet Ertürk, mevcut İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Mustafa Savaş ve birçok partiliyle bir araya gelen Göbekli’nin temayül yoklamasında partililerden destek istediği öğrenildi. Partinin ileri gelen isimlerine hedef ve projeleri hakkında bilgi veren Göbekli’nin adaylık başvurusu özellikle gençler arasında heyecan yarattı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençleri siyasette görmek istediğini belirten partililer, “Rafet kardeşimize çıktığı bu onurlu yolda başarılar diliyoruz. Umuyoruz ki seçilebilir bir sırada seçimlere katılır ve gençlerin sesi olur. Gençlik her zaman için daha fazla enerji daha fazla heyecan demek” ifadelerini kullandı.