Chp Aydın İl Gençlik Kolları ilçelerde bölge toplantıları düzenledi. Söke İlçesinde yapılan toplantıya Didim ve Kuşadası Gençlik Örgütleri katıldı. Toplantıda gençlerin milletvekili adayı olarak ortaya çıkan isim hem bayan hem genç olmasından dolayı Tuba Özturlar oldu. Chp Gençlik Kolları İlçe Başkanları tarafından kendilerini temsil etmesi yönünde teklifte bulunulduğu öğrenilen Tuba Özturlar gelişmelerin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Özturlar; “Chp Aydın İl Gençlik Kolları tarafından organize edilen toplantılarda ilçe başkanlarımız benim adımı ortaya atmışlar. Sağolsunlar aradılar konuşmalarımız var. Şuan bir görevim var ancak örgütlerimiz bir mutabakat sağlar ise oturur konuşuruz” dedi.

Chp Söke Gençlik Kolları Başkanı İlkyaz Gölcük ise; “Söke’de yapılan toplantıya il yöneticilerimiz katıldı. Daha önce ilçe gençlik kolları başkanları ile yaptığımız toplantılarda Tuba arkadaşımızın ismi ön plana çıkıyordu. O toplantıda Tuba’nın ismini söylemeden il yöneticilerimiz kendileri dile getirdiler. Bir iki isim üzerinde konuşuldu ancak toplantıdan sonra yaptığımız görüşmelerde Tuba için olumlu dönüşler aldık. Elbette arkadaşımızın bu göreve gelmesini isteriz. Genç ve bayan olması genç yaşına rağmen büyük mücadeleden geçmesi onun için bu görevlere gelmesi için yetiyor” dedi.