Cem Celil Lale/HaberAydın

Kuşadası’nda kuvvetli fırtına ve sağanak yağış nedeniyle yollar göle döndü. Karayolları Müdürlüğü tarafından Turgut Özal Bulvarı’nda yapılan plansız çalışma nedeniyle biriken sular yol kenarında bulunan sitenin istinat duvarını yıktı.

Kuşadası’nda meydana gelen kuvvetli fırtına ve sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Karayolları Müdürlüğü tarafından yapılan köprülü kavşaklar tamamen suyla dolarken taşan yağmur suları şelale görüntüsünü andırdı. Yine Karayolları Müdürlüğü tarafından Turgut Özal Bulvarı’nda yapılan plansız çalışma nedeniyle biriken yağmur suları bir sitenin istinat duvarını yıktı. Yıkılan duvarın altında site sakinlerine ait iki motorsiklet ve bir araba kaldı.

Yaşanan sağanak yağış sonrası Karayolları Müdürlüğü tarafından yapılan köprülü kavşak ve diğer yolları su basarken vatandaşlar tepki gösterdi. Karayolları Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmanın plansız ve projesiz olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Sitemizin istinat duvarı Karayolları Müdürlüğü’nün saçma bir yol çalışması nedeniyle yıkıldı. Plansız şekilde yolu yükselten Karayolları Müdürlüğü yüzünden biriken sular sitemizin içine doldu. Arabalarımız yıkılan duvarın altında kaldı. Yazıklar olsun” ifadelerini kullandı.