Cem Celil Lale/HaberAydın - Binlerce Aydınlı’nın oylarıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne seçilen Mustafa Savaş, beklenen performans grafiğini yakalayamadı. Milletvekili seçilmeden önce Aydın’da yaşamayan ve birçok mahallenin yerini dahi bilmeyen Savaş, Aydın’a yapılacak devlet yatırımlarında da koordinasyonu sağlayamadı. Milletvekili olarak meclise giden ancak yerel seçimler olduğunda Büyükşehir Belediye Başkanı olabilmek için AKP’nin adayı olan Mustafa Savaş, bütün enerjisini Büyükşehir için harcıyor.

Aydın’ın kanayan onca yarası olmasına rağmen gözünü Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden ayıramayan Mustafa Savaş’ın ısrarının nedeni ise bilinmiyor. Konuyla ilgili Savaş’a tepki gösteren vatandaşlar, “Eğer amaç hizmet ise milletvekili olarak pekala hizmet edebilir. Yani Büyükşehir Belediyesi noktasında ısrarını anlayabilmiş değiliz. Bir kova boya getirebilmişliği yoktur” dedi.

Bilindiği gibi; Mustafa Savaş ve diğer milletvekili tarafından Aydın’a verilen hiçbir söz yerine getirilmedi. Adliye binası, bölge hastanesi, havalimanı, otoban gibi çok sayıda yatırım sözü havada kaldı.