Makyaj malzemeleri her geçen gün daha da modern bir hâl alıyor. Çeşitli makyaj ürünlerine de her gün yeni bir ürün daha ekleniyor ve makyajlar çok daha doğal bir hâl alıyor. özellikle de son döneme damgasını vuran concealer çeşitleri, elmacık kemiklerininve alın bölgesinin ön plana çıkarılması için kullanılıyor. İster pamukla ister fırçayla isterseniz de sünger ile cilde uygulayabiliyorsunuz.

Çift Taraflı Concealer Çeşitleri

Tek taraflı ve tek renkten oluşan concealer çeşitlerinin yanı sıra çift taraflı ve çift renkten oluşan çeşitler de mevcuttur. Tek taraflı ve tek tona sahip olan çeşitler cide tek tip uygulanırken, çift taraflı çeşitler daha farklı ve daha geniş çaplı olarak kullanılabiliyor.

Concealer Cilt Tonundan Koyu Olmalıdır

Concealer kullanılmasındaki öncelikli amaç yüz hatlarını ortaya çıkarmaktır. Yüz hatlarını ortaya çıkarmak isteyenler, cilt tonlarından ve fondöten tonlarından bir kaç ton daha koyu renge sahip olan kontör çeşitlerini kullanmalıdır. Tüm renk tonlarına sahip ürünler https://www.kozmela.com/ adresinde bulunur. Orijinal ürünleri buradan satın alabilirsiniz.