Kocasının kuzeniyle yasak aşk yaşayan kadın, bir de ikiz çocuk dünyaya getirdi. Gizli ilişki ortaya çıkınca âşıklar kaçtı. Bir tartışma sırasında "Çocuklar senden değil, kuzeninden" diyen kadının eşi, DNA testi yaptırınca gerçeği öğrendi

Trabzon'un Arsin ilçesinde yaşayan 30 yaşındaki Baki E., 7 yıl önce 31 yaşındaki Havva E. ile evlendi. Çiftin ertesi yıl da bir kızları dünyaya geldi. Bu arada 3 yıl önce, Baki E.'nin dayısının oğlu olan Ayhan A., sık sık evlerine gelmeye ve haftada birkaç gün misafir olarak kalmaya başladı. İddiaya göre birbirlerine âşık olan ikili, Baki E. olmadığı zamanlarda birlikte olmaya başladı. Çiftin ise 1.5 yıl önce bu kez de ikizleri dünyaya geldi.

TELEFONA 'YENGEM' DİYE KAYDETTİ

Ancak ilerleyen günlerde karısıyla kuzeninin samimiyetinden şüphelenen Baki E., eşinin telefonundaki kuzeninin numarasını sildirdi. Bir süre sonra telefonu yine kontrol ettiğinde ise eşinin bu kez kuzenini"Yengem"diye kaydettiğini gördü. Bunun üzerine şüpheleri iyice artan koca, "Ayhan ile bu kadar samimi olmanın nedeni nedir? Aranızda bir şey mi var? Telefon numaralarının dökümünü isteyince her şey ortaya çıkacak"diye eşiyle tartıştı.

Eşi ise inkâr etti. İlişkilerinin ortaya çıkacağını anlayan iki sevgili birlikte kaçmaya karar verdi. Eşine,"Sağlık ocağına gidiyorum, 1 saate gelirim"diyerek evden ayrılan genç kadın, bir daha geri dönmedi. Karısına bir türlü ulaşamayan Baki E., kuzeninin de ortadan kaybolduğunu öğrenince birlikte kaçtıklarını anladı.

ÇOCUK ESİRGEMEYE BIRAKTI

Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kendisini aldatan eşi ve kuzeninden şikâyetçi olan Baki E., ifadesinde "Eşim kaçtıktan 5 gün sonra beni telefonla arayıp 'Çocuklarım nasıl?' diye sordu. Ben de ona, 'Ne yüzle beni arıyorsun. Çocukları unut. Bir daha onların yüzünü göremeyeceksin' dedim. Bunun üzerine bana, 'Sen ne diyorsun. Ben senin evinde, senin yatağında, senin halanın oğluyla seni boynuzladım. O çocuklar da senin değil kuzeninin' karşılığını verdi. Duyduklarım karşısında şoke oldum. İkizlere DNA testi yaptırdım. Çocuklar benim değildi. Ben de onları Trabzon Çocuk Esirgeme Kurumu'na bıraktım"dedi. Arsin Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma sürüyor.