Fenerbahçe’nin büyük umutlar ile aldığı Brezilyalı yıldız Giuliano yeni takımına imzayı attı. İlk maçında eski Galatasaraylı Ambrabat’a asist yapan oyuncu, yeni takımına hemen alıştı. Fenerbahçe’den ayrılmadan büyük işler başaran, takıma ciddi anlamda katkı sağlayan oyuncu, kısa sürede taraftarların gözbebeği haline geldi. Taraftarlar ona yeni Alex diyordu ancak o Arabistan takımlarından Al-Nassr’a imza attı. Bu bağlamda Betboo ile kazanmasını bildi. Fenerbahçe’ye son derece yüklü bir miktar para kazandıran oyuncu giderken Fenerbahçe’nin her zaman kalbinde olacağını vurguladı. Al-Nassr takımında ona karşı büyük bir beklenti var. 10 Numara pozisyonunda oynayan futbolcu, daha ilk maçında takımının 1 golüne katkı sağlamasını bildi.

Fenerbahçe’de çok uzun yıllar forma giymesi beklenen ve hatta kulübün vazgeçilmezlerinden biri olacak gibi duran Giuliano, ne yazık ki kendinden bekleneni tam anlamıyla veremedi. Aslında ondan çok fazla şey beklemek ve yeni Alex olmasını düşünmek büyük haksızlıktı. Bunu her defasında dile getiren yıldız oyuncu, bundan dolayı müteşekkir olduğunu ancak mutlu olmadığını söylüyordu. Şimdi ise profesyonel futbol hayatına Arabistan’da devam edecek ve Betboo yeni adresi ile bunlardan faydalanacaksınız. Bilmelisiniz ki onun ileride tekrardan Fenerbahçe’ye dönme ihtimali bulunmuyor değil. Fenerbahçe’de attığı goller ve yaptığı asistler ile taraftarın gönlünü çalan oyuncu, sosyal medya üzerinde birçok farklı paylaşımda da bulunuyor.

Josef de Souza’dan Ayrılık

Fenerbahçe’ye geldiği günden beri harika bir futbol ortaya koyan, sarı lacivertli takıma çok şey katan Josef de Souza, o da tıpkı Giuliano gibi Arabistan takımlarından olan Al Ahli’ye transfer oldu. O da giderken takımına çok para kazandırdı. Her zaman Fenerbahçe’yi sevdiğini ve gönlünün burada olduğunu dile getiren başarılı oyuncu, ileride bir daha görüşmek istediğini de söyledi. Özellikle Betboo mobil giriş yaparak o da burayı takip edecek. Galatasaray’a 90+. Dakikada attığı golü hatırlatan, her zaman Türkiye’nin en iyisinin Fenerbahçe olduğunu dile getiren futbolcu, şimdi Arabistan’da büyük işler başarmaya uğraşıyor. Sarı lacivertli taraftarların gitmesine belki de en fazla üzüldüğü futbolcuların başında yer alıyor.