Aydın’ın Söke ilçesinden düzenlenen deve güreşlerinde ilginç bir olay yaşandı. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen deve güreşlerinde, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan daha az ilgi gördüklerini öne süren AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Burunköy Muhtarı ve aynı zamanda Söke Devecilik Kültürü ve Deve Güreşlerini Sevenler Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı olan Muharrem Kaçar’a tepki gösterdi.

Muhtar Muharrem Kaçar’a yönelik, “Özlem’e ilgi var, bize niye yok” ifadelerini kullanan AKP’li Metin Yavuz’un gergin hali basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Yavuz’a yanıt veren Burunköy Mahalle Muhtarı Muharrem Kaçar ise, “Ben her misafire aynı ayarda karşılama yapıyorum” dedi.

"EN BÜYÜK DESTEK TOPUKLU EFE'DEN" Vatandaş muhtarını savundu, Yavuz’a tepki gösterdi

AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un Burunköy Mahalle Muhtarı Muharrem Kaçar’a gösterdiği tepkiyi gördüğünü belirten Burunköylü bir vatandaş ise, “Metin Yavuz’un kameralar önünde tepki gösterdiği kişi Burunköy Mahalle Muhtarı. Bir milletvekiline hiç yakışmadı. Çerçioğlu’na halk daha fazla ilgi gösteriyorsa, daha fazla alkışlıyorsa, daha fazla bağrına basıyorsa bu muhtarımızın sorunu değil. Muhtarımız ve derneğimiz bu güreşi çok zor şartlarda organize etmiştir. En büyük desteği de Çerçioğlu’ndan gördük. Dün ortada görünmeyenler, telefonlara çıkmayanlar şimdi neden bana ilgi yok diyor. İnsanların Çerçioğlu’na sevgi, saygı göstermemesi mümkün mü? Halk beni alkışlamadı diye tepki gösteren milletvekilleri, önce kendilerine baksınlar. Bunun sorumlusu muhtar değil kendileridir” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar, Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un tepkileri karşısında kendisine gerekli cevapları veren Burunköy Mahalle Muhtarı Muharrem Kaçar’a sahip çıktı.