Cem Celil Lale/HaberAydın

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla Aydın’ın dört bir yanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Aydın ve Aydınlılar için günde 18 saat mesai yapan Başkan Çerçioğlu gibi ekibide saat farkı tanımadan çalışıyor.

Kuyucak’ta içme suyu önlemi

Yaz mevsiminin etkisini arttırdığı bugünlerde artan su ihtiyacı, bazı bölgelerde kısa süreli aksaklıklara neden oldu. Vatandaşların susuz kalmaması için yedekleme ve yenileme çalışması yapan ASKİ ekipleri çalışmalarını sabahın ilk ışıklarına kadar sürdürüyor.

Kuyucak ilçesinin Kurtuluş Mahallesi’nde içme suyunun yetersiz kalma ihtimaline karşın yedekleme çalışması yapan ASKİ ekiplerinin çalışması sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Vatandaş memnun

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekiplerinin çalışmasından dolayı memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri; “Suyumuz yeterli olmasına rağmen ekipler buraya geldi ve yedekleme çalışması yapıyorlar. Sağolsunlar. Sıcak havalardan dolayı bütün evlerin su tüketimi artıyor. Çok şükür şimdiye kadar herhangi bir aksilikle karşılaşmadık ancak ekipler yine de geldiler. Başta Özlem Başkan olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandılar.