Kanguru Modelleri

Ana kucağı olarakta bilinen kanguru modellerinin birçok çeşidi bulunmaktadır. Bebek kangurularına ana kucağı denilmesinin sebebi ise bu kanguruların anne kucağı kadar güvenilir olmasıdır. Bundan dolayı hem günlük hayatınızda ev işleri yaparken hem de dışarı çıkarken bebek kangurularından yardım alarak bebeğinizi taşıyabilirsiniz.

Bebek kanguruları bebeğinizi taşımanıza yardımcı olacaktır. Bundan dolayı her annenin özellikle erken bebeklik döneminde bebeğini taşımak için bebek kangurularından destek alması işlerini kolaylaştıracaktır. Bundan dolayı anne adayları kendilerine en uygun kanguru modellerini seçebilirler.

Bebek Kanguru Çeşitleri

Evinizde ya da dışarıda bebeğinizi taşımanıza yardımcı olacak olan bebek kangurularının birçok modeli bulunmaktadır. Annelere bebeklerini güven içinde ve rahat bir şekilde taşıma imkânı veren bebek kanguruları, son derece kullanışlıdır. Birçok yere giderken bebeğinizi bu sayede yanınızda taşıyabileceğiniz gibi ev işlerinizi yaparken de bebeğinizi yanınızdan ayırmayabilirsiniz. Böylece mekân ve yer sıkıntısı yaşamadan bebeğiniz her yerde kucağınızda olacaktır.

Bebeğinizi güven içerisinde ve rahat bir şekilde taşımak istiyorsanız, kanguru modelleri seçerken dikkat etmeniz gereken noktalar bulunmaktadır. Bebeğinizin kemikleri henüz tam olarak gelişemediğini ve çok zayıf olduğundan dolayı, seçmiş olduğunuz kanguru modelinin bebeğinizin omurgasını dik tutması gerekmektedir. Böylece bebeğinizin hem omurgasına zarar gelmeyecek hem de bebeğiniz baş desteği sayesinde başını dik tutabilecektir.

Bebek Kangurusu Seçimi

Yeni doğan bebeklerin başlarını dik tutmaları mümkün değildir. Aynı zamanda kanguru içinde uyuma olasılığı olduğundan dolayı başlarını dik tutamayacak ve başları düşecektir. Bundan dolayı kanguru modelleri seçimi yaparken bebek kangurusunda bel desteğiyle beraber baş desteği de bulunmasına özen göstermelisiniz. Böylece bebeğiniz kanguru içinde sağlıklı bir şekilde büyüyecek ve hiçbir zarar görmeyecektir.

Annelerin doğru kanguru seçimi yapmaları kendi sağlıkları açısından da son derece önemlidir. Yanlış kanguru seçimi yapan annelerin ağırlık bel ve sırt kısmına verildiğinden dolayı ağrı yaşamaları ve uzun süreli hastalıklara maruz kalmaları da muhtemeldir. Bundan dolayı anneler kendi sağlıkları ve bebeklerinin sağlıkları için kanguru modelleri seçimi yaparken hassas davranmalıdır. En kaliteli ve en ekonomik kanguru modellerini bulabileceğiniz https://www.mycollection.com.tr/bebek-kanguru-modelleri sizler için birçok kanguru çeşidini derlemiştir.