Adalet ve Kalkınma Partisi Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer, yıkılan çayüstü dükkanlarına alternatif belirlenen dükkanların CHP’lilere verildiğini ima etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer tarafından çok çarpıcı bir gönderi paylaşıldı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yıkılan çay üstü dükkanlarına alternatif olarak belirlenen yerdeki dükkanların bazı CHP’lilere peşkeş çekildiği imasında bulunan Gürer, “Çayüstü dükkanlarına alternatif olarak yapılan dükkanlar hangi CHP’lilere kiralandı?” ifadelerini kullandı.

Söke gündemine bomba gibi düşen paylaşım sonrası kimi işaret ettiği merak konusu olan AK Partili Gürer’in Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve CHP İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz’ü ima ettiği konuşuluyor. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın hayata geçirdiği ve yıkımıyla büyük aşama kaydedilen çay üstü dükkanlarından tahliye edilen esnafa yeni yer gösterilmiş ancak Söke Belediyesi tarafından hazırlanan ihale şartnamesinde yer alan detaylar nedeniyle küçük esnaf yeni dükkanlardan kiralayamamıştı.

En başından beri amaç peşkeş miydi ?

AK Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer tarafından paylaşılan gönderi sonrası akıllara çay üstü dükkanlarına alternatif olarak belirlenen yerdeki ihale şartlarının ağır olmasının kasti olup olmadığı sorusu geldi.

En başından beri küçük esnafı saf dışı bırakarak yandaşlarına yeni dükkanları kiralamak istediği konuşulan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve CHP İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz ise konuyla ilgili sessizliğini koruyor.

Editör: Haber Merkezi