Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde yaşayan, çocuk yaştan itibaren Mısır, Suriye ve Libya başta olmak üzere birçok Ortadoğu ülkesinde Havas ilmiyle ilgili alimlerden dersler alan Aydınlı Mehmet Hoca, sahip olduğu ilmi bilgilerle herkes tarafından tanınmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde yaşanan ve dünya gündemine oturan Gaziantep’te ki ailenin evinde sebepsiz çıkan yangınları Aydınlı Mehmet Hoca durdurmuştu.

Evde çıkan yangınların paranormal nedenlerden meydana geldiğini belirleyen Aydınlı Mehmet Hoca, uzun bir süre evde kalarak incelemelerde bulunmuştu. Konuyla ilgili çok net ifadelerle konuşan Aydınlı Mehmet Hoca, aileye büyü yapıldığını söylemişti. Büyüye bağlı ifrit musallatına mağruz kalan ailenin hayatı kabusa dönmüş, defalarca ev değiştirmelerine rağmen herhangi bir sonuç alamamıştı. Evde çıkan yangınlardan evin küçük çocuğunu sorumlu tutan aile, çocuklarını gözetim altında tuttukları zamanda yangın çıkması üzerine büyük panik yaşamıştı.

Talihsiz ailenin imdadına yetişen Aydınlı Mehmet Hoca, yaptığı çalışma neticesinde evde çıkan yangınları kesmeyi başarmıştı. Olay sonrası müftülüğe bilgi aktaran Aydınlı Mehmet Hoca’ya yerel ve ulusal basında geniş yer verilmişti.

Eşyaların yeri değişiyor

Birçok korku filminin senaryosuna danışmanlık yapan ve başından geçenleri aktaran Aydınlı Mehmet Hoca’nı yeni bir paranormal vakayı incelediği bilgisine ulaşıldı. Son24haber.com’dan edinilen bilgiye göre, Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşayan Demir ailesinin başına inanılması güç bir olay geldi. Geçtiğimiz sene başlayan ve ailenin 4 kez ev değiştirmesine rağmen geçmeyen olay, akıllara 1977-1978 yılları arasında Londra’da meydana gelen paranormal bir olayı getirdi.

Demir ailesinin hayatını kabusa çeviren olay, ailenin Aydınlı Mehmet Hoca’nın Bozdoğan’da bulunan çözüm merkezine ulaşmasıyla gündeme geldi. Hayatları durma noktasına gelen aile, Aydınlı Mehmet Hoca’nın çözüm merkezine ulaşarak yardım istedi.

Parapsikoloji uzmanı ve Havas Alimi olan Aydınlı Mehmet Hoca’yı arayan aile, evlerinde bazı eşyaların sürekli yer değiştirdiğini söyledi. Eşyaların yer değiştirmesinin yanı sıra makas ve bıçak gibi kesici aletleri yastık-koltuk gibi eşyalara saplanmış şekilde bulduklarını belirten aile, defalarca hocalardan yardım aldıklarını ancak çözüm bulunamadığını söyledi.

Poltergeist” vakası

Almanca bir kelime olan ve sözlük anlamı “belalı bir ruhun gürültüsü” olan olaya mağdur kaldıkları düşünülen aileyle ilgilenen Bozdoğan çözüm merkezi çalışanları, ailenin ön bakımını yaptıktan sonra büyük bir panik yaşadı. Ailenin değerlerinin çok düşük olduğunu belirleyen Aydınlı Mehmet Hoca’nın asistanları konuyu Mehmet Pala’ya aktardı. Küçük yaştan itibaren ortadoğuda çeşitli alimlerden ders alan Havas Alimi ve parapsikoloji uzmanı Aydınlı Mehmet Hoca tarafından özenle incelenen olayın çok farklı bir nedenden olduğu ortaya çıktı.

İfrit musallatı olduğunu belirlediler

14 kişilik ekibiyle beraber Manisa’nın Salihli ilçesine giden Aydınlı Mehmet Hoca, ilk olarak evde ısı ölçümü yaptırdı. Evde yapılan ölçümlerde ani ısı sapmalarının meydana geldiği belirlendi. Evde çok sık enerji değişikliği olduğunu söyleyen Aydınlı Mehmet Hoca’nın asistanlarından Mehmet Ali Canyurt, “Biz evde enerji sapması bekliyorduk ancak bu kadar sıklıkla meydana gelmesi bizi çok şaşırttı” dedi.

Bu olayı da o aydınlattı

Duyanların kanını donduran olay, Aydınlı Mehmet Hoca tarafından çözüme kavuşturuldu. Ekibiyle beraber hummalı bir çalışma yürüten Aydınlı Mehmet Hoca, ifrit musallatı olduğunu belirlediği evde çalışma yaparak eşyaların yer değiştirmesini durdurdu.

Her geçen gün başarılarına yenisini ekliyor

Türkiye ve dünya tarafından Havas ilmi ve parapsikoloji alanında yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Aydınlı Mehmet Hoca, her geçen gün başarılarına yenilerini ekliyor.

Havas ilmi, fitoterapi ve bioenerji kullanarak pek çok hastalığa çözüm bulan Aydınlı Mehmet Hoca tarafından Manisa’nın Poyrazoğu köyünde yaşayan Ahmet Küçük’ün yeniden yürümesini sağlamıştı. Felç olduğu düşünülen Ahmet Küçük’ün doktor raporlarını isteyen Aydınlı Mehmet Hoca, ayaklarda meydana gelen his kaybının fiziksel değil psikolojik olduğunu belirlemişti.

Ahmet Küçük’e büyü yapıldığını tespit eden Mehmet Pala tarafından tedavi süreci başlatılmış, alternatif tedavi desteğiyle 65 yaşındaki Ahmet Küçük’ün ayağa kalması sağlanmıştı.