Şehit Ferdi Bolat’ın ailesinin talebi üzerine yaptırılan kütüphanenin açılışına Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ve protokol üyeleriyle Bolat’ın yakınları katıldı.

Zaman zaman duygusal anların yaşandığı açılış töreninde konuşan Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, “Şehidimizin ailesinden böyle bir ihtiyacın hasıl olduğu duyumunu aldık. Durumu Özlem Başkanımıza ilettik. Başkanımızın talimatıyla ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla bu güzel ve anlamlı eseri meydana getirdik. Şehitlerimizin anısına ne yapsak azdır” ifadelerini kullandı.

Şehit Ferdi Bolat’ın ailesi tarafından organize edilenkütüphaneye katkılarından dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden Şehit Ferdi Bolat’ın kardeşi Cansu Çanta ise; “Özlem Başkanımıza Teşekkür ediyoruz. Abimin adına böyle bir şey düşünüyoruz dedik hemen ekiplerini gönderdi bize yardımcı oldu. Allah kendisinden razı olsun. Aile olarak çok teşekkür ediyoruz” dedi.