Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde yaşayan ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinde irtibat merkezleri bulunan ünlü Havas Alimi Aydınlı Mehmet Hoca’ya ünlüler adeta akın ediyor. Birçok tanınmış iş adamı, bazı dizi oyuncuları ve bürokrasinin önemli isimlerinin hocanın Bozdoğan’da bulunan merkezini ziyaret ettiği öğrenildi.

Yurttagundem.com’da çıkan haberde ünlü Havas Alimi Aydınlı Mehmet Hoca olarak tanınan Mehmet Pala’yı tanınmış isimler ziyaret ediyor. Randevu defterinde ünlülerin isimlerinin de yer aldığı öğrenilen hocanın bu gibi ziyaretleri akşam saatlerinde kabul ettiği bilgisine ulaşıldı. Bürokrasinin ve iş dünyasının tanınmış isimlerine destek hizmetleri veren hocaya gelenlerin arasından Türkiye’nin yakından tanıdığı isimlerinde olduğu kaydedildi. Ulusal kanallarda yayınlanan dizilerin oyuncularından ünlü sporculara kadar magazin dünyasının yakından tanıdığı isimlerin hocayı zaman zaman ziyaret ettiği, hatta bazılarının aylık randevularının olduğu öğrenildi.

Asistanları önlem alıyor

Aydınlı Mehmet Hoca’yı ziyaret eden ünlülerin isimleri sır gibi saklanıyor. Bürokrasi kanadından yapılan ziyaretlerin güvenlik önlemleri çerçevesinde yapıldığı, magazin dünyasının tanınmış isimlerinin ise Bozdoğan’ın şehir merkezinden uzak olması nedeniyle rahatlıkla gelip gittiği öğrenildi. Basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için ziyaretleri genellikle akşam saatlerinde kabul eden ünlü Havas Alimi Aydınlı Mehmet Hoca’nın ziyaretler nedeniyle memnun olduğu ancak gelen herkesle eşit şekilde ilgilendiği kaydedildi.