Profesyonel futbol kariyerine uzun zamandır Barcelona’da devam eden ve hala bu kulübün formasını terleten Lionel Messi, futbol severlerin hayran olduğu ilk futbolcuların başında geliyor. Siz de biliyorsunuz ki o dünyanın en iyisi olarak görülüyor. Futbol kariyeri boyunca yaptığı asisteler ve attığı goller pek çok kişinin dikkatini çekti. Ayrıca pek çok futbol adamı tarafından takdir edildi. Aldığı ödüller de bunun en iyi göstergesidir. Peki Messi kime göre dünyanın en iyisi? Ronaldo’cu kısım ne olacak? Onlar da Ronaldo’nun en iyisi olduğunu söylüyor. Bu konuya Tempobet çok iyi bir açıklık getiriyor. İkisinin aynı tip oyuncu olmadığını ve bu nedenle kıyaslanamayacaklarını söylüyor.

Bir dönem Barcelona’nın teknik direktörlüğünü yapmış olan Luis Enrique, Luca Modric’in yılın futbolcusu seçilmesinin ardından bazı açıklamalarda bulundu. Ona sorulan Modric’in dünyada yılın futbolcusu olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz sorusuna verdiği cevap gündeme bomba gibi oturdu. Siz de biliyorsunuz ki Modric özellikle Dünya Kupası müsabakası boyunca takımına yaptığı olumlu katkı sonucunda bu ödüle layık görüldü. Enrique ise bu soruya karşı: Modric mi? Messi dünyanın en iyisi şeklide yanıt verdi. Kesinlikle Tempobet yeni giriş bu konuya da açıklık getirdi. Peki Messi kariyeri boyunca kaç kupa kaldırdı, merak ediyor musunuz?

Messi’nin Kariyeri Boyunca Aldığı Kupalar

Barcelona’nın ve dünyanın gözdesi Lionel Messi kariyeri boyunca Barcelona’da sayısız başarıya imza attı. Ne yazık ki Arjantin milli takımı ile bu başarılarını devam ettiremedi ancak kulüp başarıları gerçekten üst düzeyde. 2005 yılından beri Barcelona forması terleten Messi, bu süre zarfı boyunca 4 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. Ayrıca 9 kez İspanya Ligi şampiyonluğu yaşadı. 6 kez ise İspanya Kral Kupası şampiyonu oldu. Toplamda 19 kupa ile bazı kulüpleri bile bu anlamda geçmeyi başardı. Lionel Messi gerçekten başarılı bir futbolcu ve futbolu da Barcelona’da bırakmak istiyor. Bundan sonra Tempobet güvenilir mi sorularına gerek yok ve siz de onun kariyerini kolayca takip edebileceksiniz. Messi daha harikalar yaratmaya devam edecek.