Cem Celil Lale/HaberAydın

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Adayı Dr.Güntekin Şimşek, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlere hız kesmeden devam ediyor. Aydın’ı karış karış dolaşan Şimşek’e vatandaş büyük ilgi gösteriyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Adayı Dr.Güntekin Şimşek çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı’na ve partisine destek isteyen Şimşek’e ziyaretleri esnasında çok sayıda partili eşlik ediyor. MHP Milletvekili Adayı Sinan Süleyman Bakırcı, Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyeleri’yle Germencik Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Şimşek’e vatandaşların büyük ilgi gösterdiği dikkat çekti.

Germencik programından sonra yine Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyeleri’yle beraber Türkiye’nin ilk outlet alışveriş merkezi olan PRİENE AVM’yi ziyaret eden Dr.Güntekin Şimşek’i işletme müdürü İsmail Akalın karşıladı. Tek tek esnafları dolaşan Şimşek vatandaşların talep ve önerilerini dikkatle dinledi.

Seçimlere kadar sıkmadık el bırakmamaya kararlı olan Dr.Güntekin Şimşek Priene AVM’den sonra Didim’e giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Didim İlçe Başkanı ve çok sayıda partilinin Dr.Güntekin Şimşek’e eşlik ettiği programda esnaf ziyaretleri yapıldı. Didim’de de büyük ilgiyle karşılanan Şimşek, burada da Cumhur İttifakı’na ve partisine destek istedi.