Haberleri tüm ayrıntıları ile doğru şekilde öğrenmek her vatandaşın hakkıdır. Yaşadığı şehir, ülke ve dünya hakkındaki tüm bilgileri insanlar öğrenmek istemektedir. Elbette bu bilgilerin objektif, doğru ve eksiksiz şekilde olması beklenmektedir. Bu durumu eskisehirhaber26.com olarak sağlamaktayız. Eskişehir net haber almak isteyen kişilerin tercih edeceği bir haber sitesiyiz. Sadece Eskişehir ili değil Türkiye'den ve Dünya'dan da çeşitli haberler yer almaktadır.

Verilen Habercilik Hizmetleri

Birçok kategoride habercilik hizmetleri site içerisinde yer almaktadır. Haberlerin oluşma süresine göre site düzenli şekilde güncellenmektedir. Her kategori içerisinde Eskişehir son haber bulma imkanları söz konusu olmaktadır. Gündem, asayiş, siyaset, spor, sağlık, ekonomi, eğitim, yaşam, dünya kategorileri yer almaktadır. Ayrıca borsa bilgileri, hava durumu, tarih ve namaz vakitleri gibi bilgiler de yer almaktadır. En önemlisi ise yapılan her haber görseller kullanılarak desteklenmektedir. Okunulan bir haber hakkındaki görseli en doğru yoldan görme imkanı sunulmaktadır. Eskişehir Spor hakkında da en ayrıntılı bilgiler yer almaktadır.

İletişim ve Danışma

Okuyucular Eskişehir ekspres tercih ederken site ile ulaşımı da sağlayabilmektedir. Haber ihbarı yapılabilir, bir haber hakkında görüş paylaşılabilir. Bunlar için çeşitli iletişim yolları bulunmaktadır. Bu iletişim yolları arasında Whatsapp ihbar hattı, mail adresi, sitenin Eskişehir'de yer alan ofis adresi yer almaktadır. Herhangi bir iletişim yolu tercih edilerek site ile gerekli olan sohbet gerçekleştirilebilir.