Kendilerine büyü yapıldığını söyleyen aile, gün içerisinde hiçbir iş yapamadıklarını söyleyerek Türkiye’nin tek Havas Alimi Aydınlı Mehmet Hoca’dan yardım istedi.

Olay, İzmir’in Ödemiş ilçesinde meydana geldi. İki yıldan bu yana hiçbir şekilde uykudan uyanamadıklarını söyleyen aile, Aydınlı Mehmet Hoca’dan yardım istedi. Kendilerine büyü yapıldığından şüphelenen talihsiz aile, Aydın’ın Bozdoğan ilçesine gelerek Aydınlı Mehmet Hoca’dan tavsiye aldı. Aydınlı Mehmet Hoca’nın yardımcıları tarafından karşılanan aileye ön bakım yapıldı. Ardından Aydınlı Mehmet Hoca’yla görüştürülen talihsiz aile, uykuya daldıkları zaman 55 saatin üzerinde uyuduklarını, evde bazı eşyaların yer değiştirdiğini (poltergeist vakası) söyledi.

Böylesi görülmedi

Aydınlı Mehmet Hoca’ya gelen hastaların arasında en ilginç olanı olmaya aday olay, Türkiye’de büyüyü yeniden gündeme getirdi. Evde uyanık olanların uyuyanları kaldıramadığı, uyuyanların adeta top atılsa uyanamadığı eve büyü yapıldığı ortaya çıktı.

Ne kadar uyurlarsa uyusunlar kalktıklarında yorgun olan ve yaşamsal fonksiyonlarında yavaşlama olan aileyle görüşen Aydınlı Mehmet Hoca, haneye papaz büyüsü yapıldığını tespit etti.

Tedavi süreci başladı

Aydınlı Mehmet Hoca tarafından daha önce karşılaşılmayan vaka olduğu öğrenilen olay sonrası tedavi süreci başlatıldı. Konuyla ilgili konuşan Aydınlı Mehmet Hoca, “Böyle olaylar çok sık karşılaşılmıyor. Çünkü büyünün etkisi bu denli fazla olmuyor. Biz, büyü mağdurlarının tamamından sabah uyanamama sorunu olduğunu dinliyoruz. Ancak böylesini daha önce bizde görmedik. Şimdi ailenin durumu düzelme evresine geçti. Umarım daha iyi olacak. Buradan bir kez daha herkese büyüden uzak durmaları gerektiğini söylüyorum” şeklinde konuştu.