Cem Celil Lale/HaberAydın - Tüm Türkiye’nin sağduyu ve birlik çağrısı yaptığı saldırı sonrası olayla ilgili kısa bir açıklama yapan AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, bugün yaklaşık 12 bin kişinin takip ettiği sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret içeren bir paylaşım yaptı. Mehmet Çetin isimli bir şahsın gönderisini takipçileriyle paylaşan Yavuz’a bazı vatandaşlar tepki gösterdi.

Yavuz’un sosyal medya hesabında paylaştığı gönderide, “Kılıçdaroğlu, cenazeye giderken vatandaşın tepkisiyle karşılaşacağını bilmiyor muydu? Bu kadar mı aptal bu adam? Doğal bir refleksten kaynaklanan bu tepkiyi provokasyon olarak niteleyenleri asıl biz kınamalıyız” gibi ifadeler yer alıyor.

Öte yandan, bazı küfürlerinde yer aldığı gönderinin sonunda Kemal Kılıçdaroğlu’na saldıran saldırgana da övgüler yağdırılıyor. Tepki çeken gönderide Kılıçdaroğlu’na yumruk atan O.S isimli şahsa yönelik, “Bu emmi mi provokatör? Soros’un beslediği puştlara benziyor mu hiç, bu asil adam? Dik yürü dayı, bu aziz millet seninle” ifadeleri kullanılıyor.

İşte o paylaşım ve gelen bazı yorumlar;