Alternatif tedavi dalında uzman olan, aynı zamanda Havas Alimi Hüddami İlimci Aydınlı Mehmet Hoca sayesinde dağılmak üzere olan bir yuva daha kurtuldu. 24 senedir alkol bağımlısı olan ve eşine şiddet gösteren Serdar Yenice, Aydınlı Mehmet Hoca sayesinde alkolü bıraktı.

Çocuk yaşta alkolle tanıştı

Babası tarafından çocuk yaştan alkolle tanıştığını söyleyen Yenice, “Çocukluğumdan beri alkol kullanıyordum. 24 senedir içtiğim alkol yüzünden bir dikili ağacım olmadı. Evimin, çocuğumun rızkını alkole verdim. Hiç birşey kaybetmedim sanıyordum ancak çok şey kaybettim” dedi.

Babasının da alkol bağımlısı olduğunu söyleyen Serdar Yenice, evlendiği günden Aydınlı Mehmet Hoca’yla tanıştığı güne kadar alkolden vazgeçmediğini, hergün eve alkollü geldiğini anlattı.

Varını yoğunu alkole yatırdı

Alkol yüzünden ekonomik olarak çöktüğünü söyleyen Serdar Yenice, “Aydınlı Mehmet Hoca’yla tanışana kadar hergün alkole dünyanın parasını veriyordum. Arkadaşlarımla içmesem evde içiyordum. Alkol olmadan güne başlayamazdım” ifadelerini kullandı.

“Dükkanda kahvaltıyı alkolle yapıyordum”

Odun-kömür alım satım işiyle uğraştığı öğrenilen Serdar Yenice’nin güne alkolle başladığı öğrenildi. Dükkana gelir gelmez içmeye başladığını aktaran Yenice, “Sabah kahvaltısında içmeye başlıyordum. Ta ki akşam olana kadar bu böyle devam ediyordu. Yanıma gelen arkadaşlarımın tamamı alkol kullanıyor, beraber içiyorduk. Meğer hepsi içki için geliyormuş. Şimdi gelen giden yok” dedi.

İçmediğinde vücudunda kızarma ve kaşıntı

İçki içmeye geç başladığında vücudunda kızarıklıklar ve kaşıntının olduğundan bahseden Yenice’nin en büyük problemlerinden bir tanesi de eve sarhoş gitmek olduğu öğrenildi. Eşi ve çocuklarıyla sık sık alkol yüzünden kavga ettiğini söyleyen Yenice, “Çocuklarım ve eşim alkol kullanmamı istemiyordu. Eşime şiddet göstermesem de davranışlarımla onları birçok zaman üzdüğümü biliyorum. Evde sık sık kavga yaşanıyordu” şeklinde konuştu.

Boşanma davası açtı

Eşi tarafından boşanma davası açıldığını söyleyen Serdar Yenice, alkol bırakmak için birçok yolu denediğini ancak çareyi Aydınlı Mehmet Hoca tarafından uygulanan alternatif tedavide bulduğunu söyledi.

Aydınlı Mehmet Hoca’ya gelmeden önce eşinin boşanma davası açtığını söyleyen Yenice, “Eşim son olarak çareyi boşanmakta buldu. Bende hemen internette araştırma yaptım ve Aydınlı Mehmet Hoca’yı buldum. Bozdoğan’a gelerek tedavi olmaya karar verdim” dedi.

Aydınlı Mehmet Hoca sayesinde 21 günde alkolü bıraktı

Aydınlı Mehmet Hoca tarafından uygulanan alternatif tedavi sayesinde Serdar Yenice’nin sadece 21 günde alkolü bıraktığı öğrenildi. Aydınlı Mehmet Hoca olarak tanınan Mehmet Pala tarafından Havas ilmi ve alternatif tedavinin kullanıldığı tedavi takviminde 21 günün sonunda alkolü bıraktığını söyleyen Yenice, “Aydınlı Mehmet Hocamızın uyguladığı tedavi sayesinde 21 günde alkolü bıraktım. Allah ondan razı olsun. İlk günler içmeye devam etsem de 15 günün sonunda tamamen alkolden tiksindim ve uzaklaştım. Şimdi ağzıma içki koymuyorum. Kolonya bile sürmekten tiksinir oldum” ifadelerini kullandı.