İkinci yarı hazırlıklarına Antalya – Belek’te yapacağı hazırlık kampı ile başlayacak olan Beşiktaş’ta devre arasında gitmesi ve gelmesi beklenen oyuncular hakkında konuşuluyor.

Özellikle transferinin gerçekleşmesine çok az kaldığı söylenen Trabzonspor’lu Burak Yılmaz, Beşiktaş taraftarının heyecanla beklediği isimlerin başında geliyor. Takımdan ayrılması kesinleşen isimler ise taraftarların bazılarını üzen ama bazılarını etkilemeyen isimler olarak görünüyorlar.

Beşiktaş’ta Antalya kampına dâhil edilmeyen 6 futbolcu bulunuyor. Şenol Güneş’in satış listesinde bulunan isimlerin kampa çağrılmalarını istememesi nedeniyle kampa davet edilmeyen bu 8 oyuncu arasında Tolga Zengin, Vagner Love, Cyle Larin ve Gökhan Töre bulunuyor. Bu 4 futbolcuyla yollarını ayırmak isteyen Beşiktaş’ın bu isimleri satış listesine koyması taraftarları şaşırtmadı.

Kampa çağrılmayan diğer futbolcular ise Ricardo Quaresma ve Tolgay Arslan olarak görünüyor. Tolgay Arslan’ın kendisine gelen ciddi transfer teklifleri nedeniyle satış listesine eklendiği ve kampa dâhil edilmediği belirtiliyor. Ricardo Quaresma ise 5 aylık transfer alacağını tahsil edemediği gerekçesiyle kulübe ihtar çekmesinin sonrasında satış listesine konuldu. Yıldız oyuncuyu transfer etmek isteyecek takımların bulunması ve Ricardo Quaresma’nın takımdan gönderilmesi bekleniyor.

Bu 6 isim dışında Vida ve Medel gibi oyuncular için transfer teklifleri geldiği belirtildi. Takımdan gönderilmek istenen oyuncular arasında bulunmayan Vida ve Medel, tekliflerin kalitesine göre Beşiktaş’tan ayrılacak olan futbolcular arasına katılabilirler.

Şenol Güneş’in çok istediği Burak Yılmaz, ikinci yarıda Beşiktaş kadrosunda bulunma ihtimali en yüksek olan futbolcuların başında geliyor. Lidyabet Takımın santrafor sıkıntısı çekmesi ve Trabzonspor ile yaptığı görüşmelerde son aşamaya gelmesi, Burak Yılmaz’ın siyah-beyaz formayı sırtına geçirmesi ihtimalini artırıyor.

Vida’nın ayrılması halinde stoper ihtiyacı 2 oyuncuya çıkacak olan Beşiktaş’ın Burak Yılmaz sonrasındaki transfer hedefinde ise çeşitli takımlarda oynayan stoperler olacak. Sağ bek ihtiyacının ise beklemeye alınabileceği ve sezon sonunda sağ bek transferi yapılabileceği bildiriliyor.

Beşiktaş, transferler ve hazırlık maçları hakkındaki ayrıntılı bilgileri LIDYABETBAHIS.COM linkini takip ederek ulaşacağınız sayfada alabilirsiniz.