İnci Davetiye

Davetiye her alanda kullanılan ve insanlar için özel anlam taşıyan değerlerdir. Davetiyeler ile en özel ve en güzel olmasını istediğimiz günleri sevdiklerimize, aile, eş, dost ve akrabalara duyurarak yanımızda olmaları için bir aracıdır davetiye. Bu sebeple çok güzel olmasını isteriz. İnci Davetiye 40 yılı aşan tecrübesiyle davetiye konusunda bir marka olmuştur. Düğün davetiyeleri seçeneklerinde geniş ürün yelpazesiyle her isteğe uygun davetiye üretmektedir. İnci Davetiye müşterilerinin memnuniyeti konusunda hassas bir anlayışla hizmet sunuyor.

En özel günlerinizde sevdikleriniz ve yanınızda olmasını istedikleriniz için en şık davetiye seçimini İnci Davetiye farkıyla yaşayabilirsiniz. Yüzlerce çeşit davetiye ve özel tasarım yapma fırsatıyla kendi davetiyenizi hayal edin İnci Davetiye’nin uzman kadrosu hayallerinizi tasarlayarak davetiyenizi düzenlesin. Müşteri memnuniyeti için her türlü hizmet İnci Davetiye tarafından sunuluyor.

İnci Davetiye Ürün Çeşitleri Nelerdir

Davetiye denildiğinde ilk akla gelen düğün davetiyeleridir. Evlenecek çiftlerin ve ailelerinin en çok önem verdiği hususlardan birisi davetiyedir. Çünkü davetiye çiftler ve düğün sahipliği yapanlar için bir itibar göstergesi konumundadır. İnci Davetiye sektörde geçirdiği 40 yılı aşan tecrübeyle en doğru seçimi yapmanıza yardımcı olacaktır. Düğün öncesi nişan davetiyeleri ve diğer etkinlik davetiyeleri konusunda birçok davetiye çeşidi ile İnci Davetiye her alanda (açılış davetiyesi, tanıtım davetiyesi ve sünnet düğünü davetiyeleri) en doğru adrestir. Düğün davetiyeleri yanında menü kartları, masa ve teşekkür kartları, slikon mühürler ve her davetiye için olmazsa olmaz olan zarf çeşitleri ile kaliteli bir hizmet sunuyor.

İnci Davetiye İletişim ve Fırsatlar

İnci Davetiye her bütçeye uygun ve kaliteli davetiye çeşitlerine sahiptir. Türkiye’nin her noktasına ücretsiz bir şekilde kargo ile davetiye gönderiyor. Ekonomik davetiye modellerinde lüks ve Vip davetiyelerden trend davetiye modellerine kadar çeşitli seçenekler bulunmaktadır. İnci Davetiye’nin en şık ve trend davetiyeleri ve 2019 yılı davetiye çeşitlerine ve en çok tercih edilen davetiye modellerine www.incidavetiye.com kurumsal sayfasından ulaşabilirsiniz. Beğendiğiniz model davetiyelere ücretsiz kargo, güvenli ödeme ve 9 taksit imkânı sunulan İnci Davetiye fırsatlarını inceleyebilirsiniz.