CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, ekibi ile Güzelçamlı’daki sivil toplum örgütlerini ziyaret etti. Güzelçamlı Atatürkçü Düşünce Derneği binasında yapılan görüşmede Atatürkçü Düşünce Derneği, Güzelçamlı Bilgi Evi ve Kütüphane Derneği, Merdiven Derneği ve Tema Vakfı yetkilileri hazır bulundu.

Katılımın yüksek olduğu görüşmede söz alan Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sait Güngör Ergin, bugüne kadar STK’lere verdiği destekler için Ömer Günel’e teşekkür etti. Ergin “Cumhuriyet Halk Partisi, Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanetidir. Davamız Atatürk ilke ve inkılaplarıdır. Bize düşen davamıza sahip çıkmaktır. Tüm desteğimiz ile yanınızdayız” dedi.

Destekleri için tüm STK üyeleri’ne teşekkür eden Ömer Günel “Güzelçamlı bizim büyük bir mahallemiz olarak görünse de özünde bir belediyedir. Güzelçamlı’nın sorunlarını biliyoruz. Burada da sokaklarda olacağım. Sorunların hızlı bir şekilde çözülmesi için direkt bana ulaşın. Sorunlarınızı direkt bana ulaştırabilmeniz için hep içinizde, aranızda olacağım. Sürekli dirsek teması içinde olacağımızın sözünü veriyorum’ dedi.

HİÇBİR ÖNERİ GERİ ÇEVRİLMEYECEK

Önerilere sonuna kadar açık olduklarını söyleyen Günel “Hiçbir öneriyi geri çevirmeyecek ve daha iyisini nasıl yaparızı değerlendireceğiz. Sorunları çok hızlı çözen bir icraat belediyesi olmak için genç ve dinamik bir ekip oluşturduk. Güzelçamlı’nın sorunları ve çözümlerinin tespitlerini yaptık. 7 Nisan’da mazbatayı alır almaz önceliklerimizden biri bölgenin hızlı bir şekilde sezona hazırlanması olacak“ dedi.