Geçtiğimiz günlerde Almanya’dan Bozdoğan’a gelen Ailna çifti, Almanya’ya döndükten sonra meydana gelen olayla ilgili yakınlarına Aydınlı Mehmet Hoca’yı önerdi. Parapsikoloji dalında uzman olan ve uyguladığı alternatif tedavi yöntemleriyle tüm dünya tarafından tanınır hale gelen Mehmet Pala’ya ulaşan Ailna çiftinin yakınları, başlarına gelen bir olayla ilgili yardım istedi.

Cinayeti araştıracak

Dünyada CIA, FBI gibi güvenlik teşkilatları, içerisinden çıkamadıkları olaylarla ilgili parapsikoloji uzmanlarına başvuruyor. Türkiye’yi derinden sarsan Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili, dönemin ünlü bir emniyet müdürü parapsikoloji uzmanına başvurmuştu. O dönemde ünlü emniyet müdürünün başvurduğu parapsikoloji uzmanının Aydınlı Mehmet Hoca olduğu söylenmiş, iki taraftanda net bir açıklama gelmemişti.

Almanya’nın Heidelberg kentinde yaşanan bir cinayetle ilgili Aydınlı Mehmet Hoca’nın parapsikoloji alanında Alman polisine yardım edeceği öğrenildi. S. Mayer isimli genç kızın öldürüldüğü olayın içinden çıkamayan Alman polisi ve gizli servisine yardım edeceği öğrenilen Aydınlı Mehmet Hoca’nın olayla ilgili bilgi aldığı, konunun üzerinde durduğu kaydedildi.

Tüm ekibi bu olayı araştırıyor

Aydınlı Mehmet Hoca’nın parapsikoloji merkezlerinde görevli tüm ekibinin bu işle uğraştığı öğrenildi. S. Mayer cinayetiyle ilgili elde olan tüm verileri isteyen Aydınlı Mehmet Hoca, cinayeti aydınlatmak için talihsiz kızın ailesine elinden geleni yapacağını söyledi.

Hummalı bir çalışma yürüten Aydınlı Mehmet Hoca’nın yakın zamanda Almanya’ya mesafe kat edilebilecek bilgiler verdiği, birkaç gün içerisinde olayın tüm detaylarıyla ortaya çıkacağı bilgisine ulaşıldı.

Geçmişte ilgilendiği olaylar var

Öte yandan, Aydınlı Mehmet Hoca tarafından geçmiş yıllarda da bu tip olayların araştırıldığı ve tamamının aydınlatıldığı öğrenildi. Yurt içi ve yurt dışında meydana gelen olayları araştıran Aydınlı Mehmet Hoca’nın çalışmalarıyla ilgili kesinlikle basına ve kamuoyuna bilgi verilmiyor. Önceki olaylarla ilgili iletişime geçtiğimiz taraflar bilgi paylaşımında bulunmak istemediklerini söyledi.

Parapsikoloji nedir ?

Parapsikoloji; duyular-dışı algılama, psikokinezi, ölümden sonra yaşam gibi konulara ilişkin paranormal olayların; deneysel yöntem yoluyla, çok disiplinli (çok yöntemli) etüdü. (vikipedia)