Geçtiğimiz yıl Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne devri gerçekleştirilen Nazilli Sümerpark vatandaşların cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Özellikle hafta sonları binlerce vatandaşı ağırlayan ilçenin en büyük yeşil alanında Büyükşehir ekipleri tarafından hummalı bir çalışma gerçekleştirilmiş, fiziki koşullar en iyi hale getirilmişti. Sümerpark içinde yer alan işletmeyi kiralayan işletme sahibi de önümüzdeki günlerde başlatacağı tadilat çalışması ile işletmeyi faaliyete geçireceğini duyurdu.

Nazilli Sümerpark’ta yer alan işletmelerden birini yapılan açık artırma usulü ihale sonucu 1 ay önce kiralayan Yılmaz Eryılmaz, “Sümerpark içinde yer alan 463/8 no’lu dükkanı ihale ile Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden kiraladım. İşletmede önümüzdeki günlerde tadilat ve yenileme çalışması başlayacaktır. Bazı haberler çıkmış ben buna da anlam veremedim. Nazilli’mize güzel bir mekan kazandırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği Sümerpark’ta yer alan bu işletmede Nazilli halkına aile ortamında, çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirebileceği bir imkan sunacağız. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir kaynaklarından edinilen bilgiye göre halkı kandırmaya yönelik haber yapan Aydın Cesur Haber sitesi için önümüzdeki günlerde hukuki sürecin başlatılacağı öğrenildi.