Aydın’ın sevilen iş insanlarından biri olan Rıdvan Eşin, yaptığı yazılı basın açıklamasıyla Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay yüzünden yatırımlarını durdurduklarını duyurdu.

Rıdvan Eşin’in açıklamasının ilgili bölümü şöyle:

Fatih Atay yakın çevresine ben belediye başkanı olduğum sürece Rıdvan Eşin’e Efeler Belediyesi sınırları içerisinde çivi çaktırmayacağım demiş. Biz de kendisiyle yüz göz olmamak için Aydın merkez Efeler ilçesindeki tüm projelerimizi askıya aldık. Lakin en son yaptığı şey canımızı çok acıttı;

Efeler’e bağlı Mesudiye Mahallesinde hayırseverler bir taziye evi yapma kararı almışlar. Bununla ilgili olarak da 2 sene önce yanımıza gelip bağış istediler. Biz de kendilerine bir miktar bağışta bulunduk. Sonrasında taziye evinin inşaatını yapabilmek ve resmi işlemlerin yürütülebilmesi için bir inşaat şirketine ihtiyaçları olduğunu, bizim şirket üzerinden işlem yapıp yapamayacaklarını sordular. Biz de destek olmak için tamam dedik ve inşaat başladı, 2022 itibariyle tamamlandı. İskan ruhsatı için belediyeye gittiklerinde ruhsat Rıdvan Eşin’e ait bir şirkete ait olduğundan ruhsat vermeyeceklerini ancak ruhsatı yenileyip başka biri adına yeniden ruhsat alırlarsa ruhsat vereceğini söyleyerek hayırseverleri geri göndermiş.

İşte bu artık son nokta, kendimize ve şirketimize yapılan zulüm ve haksızlığa sessiz kalmış olmamız, bizi bahane ederek gariban insanlara da zulüm yapabileceği anlamına gelmiyor. Biz tüm meselelerin uhulet ve suhuletle hallolması gerektiğine inanıyoruz, lakin başımızdaki yöneticilerden de aynı nezaket ve hoşgörüyü bekliyoruz. Olayları kişiselleştirmek hiçbir yöneticiye yakışmaz, idareciler akıl, vicdan ve adalet çizgisinden asla ayrılmamalıdır. Biz nasıl ki Efelerspor’un şampiyonluk maçında tüm kırgınlık ve kızgınlığımızı bir kenara bıraktıysak, aynı hassasiyeti bu saatten sonra Fatih Atay’dan da bekliyoruz.