Aydın’da İŞ-KUR Aydın İl Müdürlüğü’nde ikisi de evli olan iki memurun mesai saatleri içinde müdürlükteki bir odada cinsel ilişkiye girdikleri iddia edildi. Olayı aldatılan kocanın tesadüfen öğrendiği ifade ediliyor.

İŞ-KUR Aydın İl Müdürlüğü’nde ikisi de evli olan memurların arasında yasak aşk olduğu öne sürüldü. Skandal olayı aldatılan kocanın eşinin telefonunda tesadüfen gördüğü, yaşananların ise örtbas edilmek istendiği iddia edildi.

Zeybek Haber’den Cem Ulucan’ın haberine göre; İŞ-KUR Aydın İl Müdürlüğü’nde evli iki memur arasında mesai saatleri içinde yaşanan aşk, iş yerinde seks skandalına dönüştü. Kendisini AK Partili ve İl Müdürü’nün sağ kolu olarak tanıtan bir personelin adının karıştığı skandaldan haberdar olan İŞ-KUR Aydın İl Müdürü Rahmi Terzi ile birlikte AK Parti Aydın milletvekillerinin olayı ört bas etmek için çaba harcadığı ortaya çıktı.

İŞ-KUR’da mesai saatleri içerisinde ve işyerinde yaşanan olaylar iddiaya göre, aldatılan kocanın tesadüfen eşinin telefonunda mesajları görmesiyle ortaya çıktı. İŞ-KUR Aydın İl Müdürlüğü’nde görev yapan İl Müdürü Rahmi Terzi tarafından kendisine özel oda tahsis edilen bir erkek personel ile aynı iş yerinde memur olarak çalışan bir kadın arasında bir süre önce yakınlaşma oldu.

Her ikisi de evli ve çocukları olan çalışanlar arasındaki yakınlaşma bir süre sonra aşka dönüştü. Mesai saatleri içinde erkek personele tahsis edilen odada cinsel ilişki yaşadıkları ortaya çıkan çalışanlarla ilgili olarak İl Müdürü Rahmi Terzi’ye şikayetçi olan koca, “Her ikisinin de çocukları var. Bu olayı büyütmeyelim, kapatalım” cevabıyla şoke oldu. Öfkeli koca, olayla ilgili Valilik İl İdare Kurumu’na da başvurdu. İl İdare Kurumu da “Özel hayat” diyerek iş yerinde yaşanan cinsel ilişkinin üzerini kapattı. Aydın AK Parti milletvekillerinin de konudan haberdar oldukları ve kendisini AK Partili ve İl Müdürü Rahmi Terzi’nin sağ kolu olarak tanıtan erkek personel hakkında işlem yapılmasına izin vermedikleri iddia edildi.