Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın’da kan kaybetme devam ediyor. Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve 4 milletvekilinin katıldığı Söke programına teşkilat üyelerinden sadece 20 kişi katıldı. Aydın’ın en büyük ilçelerinden biri olan Söke’de AK Parti’de yaşanan gerileme dikkat çekti.

AK Parti’nin ülke genelinde yaşadığı oy kaybı Aydın’da da etkisini gösterdi. AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz ve Rıza Posacı’nın katıldığı Söke programına parti üyelerinden yalnızca 20 kişi katıldı. Partililerin ilgi göstermediği programla ilgili fotoğraf paylaşan AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, yalnızca kendisinin ve milletvekillerinin yer aldığı kareleri paylaşmayı tercih etti.

Aynı zamanda TBMM KİT Komisyonu Başkanı da olan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ise katılan 20 partiliyle ilgili yaptığı paylaşımda, “Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, Kadın ve Gençlik Kolları İl Başkanlarımız, Söke İlçe Başkanımız ve kıymetli teşkilat üyelerimiz ile Söke İlçe Başkanlığımızda bir araya gelerek çalışmalarımızı değerlendirdik” ifadelerini kullandı.