TBMM KİT Komisyonu Başkanı AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın başkanlığındaki KİT Komisyonu toplantıları tamamlandı. 6 ay süren toplantılarda, 31 alt, 24 üst komisyon toplantısı gerçekleştirildi.

TBMM KİT Komisyonu toplantıları tamamlandı. AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş başkanlığında düzenlenen toplantılarda, 2019 yılına ait 82 kuruluş, 2020 yılına ait 95 kuruluşun bilanço ve netice hesapları görüşüldü.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “TBMM KİT Komisyonu olarak denetim kapsamındaki kuruluşların 2019 ve 2020 yılı hesap dönemlerine ilişkin toplantıları tamamlamış bulunmaktayız. Geride bıraktığımız altı ay içerisinde Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu olarak hep birlikte önemli denetim çalışmaları gerçekleştirdik. Bu süre içerisinde; 31 Alt Komisyon Toplantısı, 24 Üst Komisyon Toplantısı olmak üzere toplam 55 Denetim Toplantısı gerçekleştirdik. Bu toplantılarda 2019 yılına ait 82 kuruluş 2020 yılına ait 95 kuruluş olmak üzere toplam 177 kuruluşun bilanço ve netice hesaplarını görüştük. Bütün bu çalışmalarımıza destek veren, katkı sunan tüm komisyon üyelerimize, Sayıştay temsilcilerimize, ilgili kuruluşlarımıza ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Toplantılarımızın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.