Başkan Uysal, “Ama siz kibir dağlarının tepesinde, aşağı yuvarlanmamak için acemice her yola kucak açıyorsunuz. Zavallısınız” dedi.

Uysal açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

AKP, ne yazık ki zaman dolduruyor, vakit öldürüyor. Memleket yangın yeri olmuş, milletin kesesinin dibi delinmiş, dolar 10 liraya koşuyor ama beyzadeler gökyüzünü seyredip ıslık çalmayı tercih ediyor.

Ne amaçları kalmış ne de en ufak bir şeyi düzeltebileceklerine dair küçük de olsa bir inançları.
İlimizde de gerçekten yaşadığımız, acı çektiğimiz, artık günlük hayatımızı dahi yürütmekte zorlandığımız onca derdimiz sıkıntımız varken, AKP’lilerden en azından bazıları hadi biraz saçmalayayım da tribünler belki alkış tutar derdine düşmüş. Kusura bakmayın o tribünler terli.

Sokak dedikodularında önerge türetip, cevap verildiği halde bundan bile haberi olmayan, ama aslında derdi cevabı da olmayan, hezeyanlarının esiri olmuş bir zavallıya benziyorsunuz.

Derdiniz millet olsaydı gerçekten; çiftçiyi, emekliyi, işçiyi nasıl bu bataktan kurtarırız, iğneyi kendimize batırmaktan ölmeyiz diyebilirdiniz.
Ama siz kibir dağlarının tepesinde, aşağı yuvarlanmamak için acemice her yola kucak açıyorsunuz. Zavallısınız.

Şimdi bu sözcü beye de ben gerçek hayata dair, tam da hükümetini ilgilendiren bir soru sorayım, hem de bildiği dersten:
Beyefendi 2019’da mesela mutfak tüpü kaç liraydı? Bugün kaç lira? Bak bulman zor olmasın diye çok geriye götürmüyorum seni.

Kopya çekmek istersin belki diye buraya da yazayım.2019’da 100 lira olan tüp, bugün 160-170 lira. %kaç zam gelmiş hesapla bakalım.
Bitirdiniz, ocağını da söndürdünüz milletin.

Sahi; sen kaçtan satıyorsun tüpü söyler misin?

Editör: Haber Merkezi