Kuşadası’nda her yağmurun ardından meydana gelen su birikintileri bu yağmurda da vatandaşlara zor anlar yaşattı. Karayolları Müdürlüğü tarafından yapılan tüm yollarda yağmur suları tahliye edilemedi, yollar göle döndü. Süleyman Demirel Bulvarı’nda Karayolları Müdürlüğü tarafından yapılan üst geçitlerin bağlantı yollarında yine sular tahliye edilemedi. Karayolları Müdürlüğü’nün hatalı imalatından kaynaklanan problem nedeniyle yıllardır çözüm bulunamayan yolda yine aynı manzaraların yaşanması vatandaşları çileden çıkarttı.

Kipa kavşağında araçlar mahsur kaldı

Yine Karayolları Müdürlüğü tarafından yapılan ve Karayolları Müdürlüğü sorumluluğunda olan Süleyman Demirel Bulvarı’nın Kipa ve Kuşadası AVM kavşağı bölgesinde çok sayıda araç mahsur kaldı. Kavşak ve kaldırımlar yağmur suları nedeniyle görünmedi.

Karayolları Müdürlüğü’nün yetki ve sorumluluğunda olmasına rağmen vatandaşların yardımına ASKİ ve Kuşadası Belediyesi ekipleri koştu. Her yağmurda aynı sorunun yaşandığını söyleyen sürücüler, “Burayla ilgili defalarca Karayolları Müdürlüğü’ne çağrı yapıldı. Yazıklar olsun. Milyonlarca lira harcayıp yol yapılıyor altyapısını yapamıyorlar. Kuşadası bunu hak etmiyor” ifadelerini kullandı.