Yazılı bir açıklama yapan CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin şu ifadeleri kullandı:

Milletin gündemi, işsizlikken, milletin gündemi evladını okula göndermek için alamadığı % 50’den fazla zam görmüş kırtasiye ürünleriyken; milletin gündemi sadece bir yılda tam % 20 zam yapılan doğalgaz fiyatlarıyken, bizimkinin gündemi kıskançlık, haset, çekememezlik.
Seninle ilgili senin hükümetinin atadığı kaymakamın “cüzdanlarınıza ve arsalarınıza sahip çıkın” cümlesi arşivlerde dururken sana cevap bile verilmez ama, milletimizi bilgilendirmek adına söylüyorum.
Bu şehirde 2014’den buyana Aydın Büyükşehir Belediyesi 3500 km yol yaptı. Gözüne izine dursun.
Daha geçen resmi açıklama yayınlandı: Büyükşehir Belediyemiz sadece son iki yılda ören yerlerine 1.853.000 lira ödenek ayırdı, harcadı. Sırf Nysa ören yerinin içinden geçen yolun deplasesine 10 milyon lirayı aşan para yatırdı.
Şimdi sen 20 yıldır bağıra bağıra gelen kuraklık için koca Tarım Bakanlığı’nla damlamaya ilişkin bir şey yapma. 20 yıldır Denizli otobanını yapama, havaalanını açama, sonra hala cümle kurma özgürlüğünü kendin de bul. Pes vallahi!
Şimdi genel seçimler yerel seçimlerden evvel olacağından, milletvekilliğinle birlikte iktidarı da kaybedeceğinden, vatandaş Kuvvet olarak bekle ve gör bakalım. Millet ittifakı iktidara nasıl geliyor. Milet ittifakının yerel iktidarı, ülkenin liyakatla yönetilmesiyle nasıl taçlanıyor.
Nasıl olsa o sandığı milletin önüne koyacaksınız, nasıl olsa bu milletin yakasından düşeceksiniz pek yakında.