Bir haftadır devam eden yangınlar ciğerlerimizi yaktı. Antalya'nın; Manavgat ve Gündoğmuş, Muğla'nın; Marmaris, Köyceğiz, Milas, Kavaklıdere, Yılanlı ve Seydikemer, Aydın'ın; Karacasu, Isparta'nın; Sütçüler, Denizli'nin; Tavas ve Güney, Hatay'ın; Dörtyol ve Adana'nın Feke ilçelerindeki yangınlar devam ediyor.

Marmaris’te devam eden orman yangınlarına Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli de müdahale ediyor. Başkan Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla bölgeye giden Aydınlı itfaiyeciler, yangının etkisinin azaltılmasında önemli rol oynuyor. Türkiye’nin en iyi itfaiye ekiplerinden birine sahip olan Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ekiplerinin bölgedeki çalışmalarının çok önemli olduğunu belirten vatandaşlar, sosyal medya hesaplarından peş peşe paylaşımlar yapıyor.

Fatih Portakal: Turgut'ta savunma hattı

Öte yandan, yangınların devam ettiği bölgeden yayın yapan ünlü isimler de Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’ne teşekkür mesajları paylaştı. Ünlü gazeteci Fatih Portakal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Dikkatle dinleyin. Turgut’ta savunma hattı. Aydın itfaiye müdürü Aydın Büyükşehir Belediye Başkanına bilgi geçiyor. Muğla, İstanbul, Sakarya, Eskişehir, Tekirdağ itfaiyeleri hazır. Orman koruma, sağlık ekipleri ve sivil inisiyatif de hazır bekliyorlar. Jandarma köye giriş çıkışları yasakladı. Uzun bir ve gece olacak. Sadece kuvvetli hava desteği ile orman da köy de en az zararla kurtulabilir. Lütfen daha fazla hava desteği. Bitirelim bu işi, hadi” ifadelerini paylaştı.

Şahan Gökbakar: Aydın İtfaiye Müdürü ekibiyle geldi

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye personelinin bölgeye gelerek kendilerine brifing verdiğini paylaşan ünlü komedyen Şahan Gökbakar ise, “Aydın İtfaiye Müdürü ekibiyle geldi. Bize 2 gün önce gelip brifing veren Müdür. Dediklerini iyi anlamışım. Burada Aydın itfaiyesi, Aydın Belediyesi yetkilileri burada. Çok teşekkür ediyoruz. Herkes görev başında burada. Minnettarız” ifadelerini paylaştı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fatih Portakal (@fatihportakal)'in paylaştığı bir gönderi

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Şahan Gökbakar (@sahangokbakar)'in paylaştığı bir gönderi

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Şahan Gökbakar (@sahangokbakar)'in paylaştığı bir gönderi