Marmaris'te çıkan yangın devam ediyor. 1 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Armutalan Mahallesi Şirinyer mevkisindeki ormanlık alanda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle yayılarak İçmeler Mahallesi'ne ilerledi. Yangını kontrol altında tutmak için ekipler, karadan gece boyunca çalışmasını sürdürdü. Sabahın ilk ışıklarıyla hava araçları da bölgede çalışmalara yeniden başladı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda helikopter yangına havadan müdahale ediyor

Aydınlı itfaiyeciler görev başında

Öte yandan, Marmaris’te devam eden yangın söndürme çalışmalarında Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personelinin de yer aldığı öğrenildi. İki grup halinde Marmaris’e giden Aydınlı itfaiye personelinin çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

Başkan Çerçioğlu: Yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum

Dayanışma ile bu sürecin aşılacağını belirten Aydin Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Marmaris'teki yangın söndürme çalışmalarında büyük bir özveriyle çalışan itfaiye ekiplerimizden Allah razı olsun, ayaklarına taş değmesin. Hepinize yürekten teşekkür ediyor, yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.