Koçarlı Belediyesi’nin yetki ve sorumluluğunda bulunan alanlarda ortaya çıkan çirkin görüntüler devam ediyor. Daha önce fakir fukaraya yemek dağıtmak için kurduğu aş evinin iğrenç görüntüleri gündeme gelen Koçarlı Belediyesi, ülke genelinde manşetlere oturmuştu. Yemeklerin çöp kutularıyla birlikte yer durduğu aş evinin görüntüleri vatandaşların büyük tepkisini toplamıştı.

İlçe girişine kazdırdığı çukurlara çöp doldurmasıyla tüm Türkiye tarafından tanınan Koçarlı Belediyesi’nin bu kez de umumi tuvaletlerinin hali gündeme geldi. İlçe merkezindeki Tarihi Cihanoğlu Camii yanında bulunan Koçarlı Belediyesi’ne ait umumi tuvaletlerin bakımsızlıktan harabeye döndüğü ortaya çıktı. Temizliğin yapılmadığı, çevre sakinlerinin ise kokudan yaklaşamadığı tuvaletlerin bazılarının tıkalı olduğu, lavabolarda da sabun bulunmadığı öğrenildi.

Vatandaş yardım istiyor

Pandemi dönemi olduğunun altını çizen vatandaşlar, “Burada tuvalet var ama değil kullanmak yanına yaklaşmak bile mümkün değil. Kokudan duramıyoruz. Nedim Kaplan marka ilçe yapacağım diye göreve geldi ama ilçe pislik içinde kaldı. Yazıklar olsun. Yetkililerden yardım bekliyoruz” ifadelerini kullandı.