Haber Aydın’a Google News'te abone olun

Adana Çukurova ilçesi 100. Yıl Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir kadının evinin balkonundaki köpeğe eziyet ettiği. Kadına 1033 lira para cezası verilmesi tepki çekti.

Adana’da balkonda köpeğine işkence yapan kadına bin 33 lira para cezası verildi.

Merkez Çukurova ilçesi 100. Yıl Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir kadının evinin balkonundaki köpeğe eziyet ettiği görüntüleri sosyal medyada yayımlanınca tepkiye neden oldu.

Komşusunun çektiği videoda Sümeyye Ş. kadının balkondaki köpeğe defalarca tokat ve tekme attığı görüldü. Sosyal medyada paylaşılan ve tepki çeken görüntünün altına yapılan yorumlarda ise ailenin sürekli hayvanlara eziyet ettiği iddia edildi.

Bu görüntüler üzerine harekete geçen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri harekete geçerek köpeğe eziyet eden kadını bulmak için çalışma başlattı.

Polis kısa sürede kadının Sümeyye Ş. olduğunu belirledi. Polis daha sonrada kadının adresine giderek hayvana eziyet etmekten bin 33 lira para cezası yazdı. Köpek, kadından alınarak barınağa teslim edildi.