Haber Aydın’a Google News'te abone olun

İki ay önce 4 yaşındaki Eliel Adon Weaver isimli çocuğun ölümünde kan donduran bir gelişme yaşandı. ABD'nin Virginia eyaletinde yaşanan olayda, çocuğun cansız bedeni dondurucuda bulundu

ABD'nin Virginia eyaletinde 4 yaşındaki Eliel Adon Weaver’ın cansız bedeni yaklaşık iki ay önce bulundu. İnceleme başlatan polis ekipleri, anne ve babadan şüphelenmeye başladı. Ayrıca yapılan bir ihbar üzerine çocuğun bedeninin dondurucuda saklanıyor olabileceği belirtildi.

Korkunç olayda araştırmayı derinleştiren ekip, 4 yaşındaki çocuğun cansız bedeninin yaklaşık 2 yıldır dondurucuda durduğu sonucuna ulaştı. Anne ve baba, çocuklarını öldürmek ve cesedini saklamakla yargılanıyor.

49 yaşındaki Kassceen Weaver ve 48 yaşındaki Dina D. Weaver tutuklandı. Çocuklarının cesedini gizlemekle suçlanan Weaverların suçlandıkları tek konu da bu değil. 

Kassceen aynı zamanda eşine şiddet uyguluyordu ve aile içi istismar gibi ağır suçları da işlemiş durumda. Küçük çocuğun ölümüyle ilgili henüz ayrıntılar tam olarak belli olmasa da mahkeme belgelerinde Dina Weaver'ın kocası tarafından fiziksel ve zihinsel tacize maruz kaldığı yönündeki iddialara da yer veriliyor. Adamın, karısını saç maşasıyla dövüp vücudunu yaktığı da ifade edildi. 

Ayrıca Dina'nın adı açıklanmayan erkek kardeşinin de polislere, kız kardeşinin aile içi şiddet mağduru olduğundan endişe ettiğini söylediği belirtildi. 

WTVR-TV'nin bildirdiğine göre, Kassceen ve Dina D. Weaver, sağlık durumu iyi olmayan bir çocuğa yardım etmeyerek ölümüne neden olmak ve cesedini gizlemekle suçlanmasına rağmen kefaletle serbest bırakıldı.

Fox News'in haberine göre polisler, otopsi raporuna göre küçük çocuk Eliel'in kimliği doğrulansa da, henüz ölüm şekli ve ölüm nedeni belli değil. Ancak yapılan son araştırmalara göre, küçük çocuk iki yıl boyunca dondurucuda kaldı. 

Kan donduran detayların bulunduğu olayda, Kassceen, 4 yaşındaki Eliel'in vücudunu dondurucuya koymak için sarmakla suçladı. Çocuğun vücudundaki yaralar nedeniyle hayatını kaybettiği ancak buna rağmen Dina'nın polisi aramadığı bildirildi ancak mahkeme belgelerinde Eliel'in tam olarak nasıl öldüğünden bahsedilmedi.