Haber Aydın’a Google News'te abone olun

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, ''Perde Arkası'' programında Sedat Peker ve Sezgin Baran Korkmaz'ın Veyis Ateş'e yönelik iddialarını ele aldı.

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, ''Perde Arkası'' programında Sedat Peker ve Sezgin Baran Korkmaz'ın Veyis Ateş'e yönelik iddilarını ele aldı.

Özışık, program süresince Veyis Ateş'in iddialara karşı sessizliğini bozması gerektiğinin üzerinde durdu. 

Habertürk yönetimin isteğine rağmen Ateş'in konuşmadığını söyleyen Özışık, Veyis Ateş'i defalarca aradığını da dile getirdi. 

Özışık, eğer suskun kalmayı tercih ediyor, konuşacak bir şeyim yok diyorsa da meslektaşlarından özür dileyerek mesleği bırakması gerektiğini söyledi. 

Hadi Özışık, Veyis Ateş'in masum olabileceğini çünkü suçlamaların henüz iddia aşamasında olduğunu belirterek yine de vakit kaybetmeden soruşturma başlatılması gerektiğini ifade etti.

Özışık, Süleyman Soylu'nun kendisi ve Süleyman Özışık için hiç vakit kaybetmeden suç duyurusunda bulunmasını örnek göstererek, söz konusu iddialarda Soylu'nun da adının geçtiğini söyledi ve bu konu ile ilgili de suç duyrusunda bulunulmasını gerektiğini belirtti.

Akçeli işlere karışan tüm gazetecilerin soruşturularak ortaya çıkarılmasını isteyen Hadi Özışık, sadece iki üç kişinin adının konuşulduğunu, adlarının bu işe karıştırılmak istenmesine karşı çıktı.