Haber Aydın’a Google News'te abone olun

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İş Bankası'na atanan Ekrem Gülen'i işaret etti.

CHP yetkililerine seslenen suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun koruma müdürüyken İş Bankası'na atanan Ekrem Gülen'i işaret ederek, "Bu şahsın özel olarak oraya monte edildiğini görmüyor musunuz?" diye sordu.

Yayınladığı videolarla iktidara ilişkin çeşitli ifşaatlarda bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker, bu kez CHP'ye seslendi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun koruma müdürüyken İş Bankası'na atanan Ekrem Gülen'in 'monte edildiğini' söyleyen Peker, "O bankada ne işi var hiç soruyor musunuz? Merak etmiyor musunuz?" diye sordu.

'O BANKADA NE İŞİ VAR?'

Peker'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

"CHP yetkilileri, siz İş Bankası’nın yasal hissedarı değil misiniz? Paramount Oteli’ndeki çökme ekibinin içinde olan, süslü sülünün koruma müdürü Ekrem Güler'in o bankada ne işi var hiç soruyor musunuz? Merak etmiyor musunuz?

CHP yetkilileri, aynı zamanda Silivri Emniyet Müdürü’nün intiharından da sorumlu olan bu şahıs İş Bankası yönetim kurulunun baş danışmanlığını yapıyor.

Veyis Ateş'le beraber Sezgin Baran Korkmaz’dan avanta isteyen, geceliği 100 bin lira olan kaldığı Paramount Otelin faturasını yayınlayamayan bu kişinin finans konusunda nasıl bir dehası var ki emeklilikten sonra o göreve atanıyor?

CHP yetkilileri, vatandaşlarımız şöyle düşünmez mi, ana muhalefet partisi ortağı olduğu bankadaki bu usulsüzlüğe ses çıkarmazken, bütün ülkedeki sorunlara karşı nasıl bir çözüm önerebilir?

CHP yetkilileri, İş Bankası yönetimini kendileri ya da yakınları hakkında 'FETÖ' soruşturmanız var diyip korkutularak, süslü sülünün koruma müdürünün İş Bankası yönetim kurulu danışmanlığına getirildiğini bütün herkes bilmektedir.

CHP yetkilileri, aldıkları kredileri ödeyemedikleri için bankaya kalan ya da ihale yoluyla satışa çıkarılacak otellerin ve büyük mülklerin üstüne kanuni görüntü altında çökmek için bu şahsın özel olarak oraya monte edildiğini görmüyor musunuz?"