Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, mayıs ayı ilk toplantısını gerçekleştirdi. Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıyı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu yönetti. Toplantıda bir araya gelen meclis üyeleri, 16'sı gündem dışı olmak üzere toplam 38 madde görüştü.

Gündem maddeleri arasında, kaza ve benzeri olaylarda acil sağlık hizmetine ihtiyaç duyacak vatandaşlara ambulanslarla daha hızlı şekilde ulaşması için Söke Yenikent mahallesi 103 sokak üzerinde yer tahsis etti.

YENİKENT MAHALLE MUHTARI DİKİCİ: ÖZLEM BAŞKANIMIZA MİNNETTARIZ

Söke Yenikent Mahalle Muhtarı Mehmet Dikici Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen 112 acil sağlık istasyon birim yeri için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Muhtar Dikici “ Özlem Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Pandemi sürecinde bizlere çok desteği oldu. 112 acil sağlık istasyonu Yenikent Mahallemizin  çok ihtiyacı vardı. Buradan kalkıp giden ambulanslar kime şifa olacak ise Özlem Başlanımıza dua olarak dönecektir. Çok büyük hizmet. Allah bin kere razı olsun. Fatih bey hemen gelip yerini inceledi. Özlem Başkanımıza iletti. Özlem Başkanımız hemen yerine getirdi. Halkını vatandaşını bu kadar düşünen Başkanımızın her zaman yanındayız” dedi.

112 BİRİMLERİ YERLEŞTİRİLECEK

Söz konusu madde ile ilgili konuşan Başkan Çerçioğlu, "Aydın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edeceğimiz yerler var. Buralara, 112 birimleri yerleştirilecek. Pandemiden dolayısıyla ihtiyacı varmış. Meclisimizin parklara olan hassasiyetini biliyoruz. Bütün bir alanı değil, belli noktalarını kullanacaklar” dedi. Diğer maddelerin de görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.